Uita de Mercedes A45 AMG! Audi lanseaza oficial cel mai rapid hatchback din lume. Cum arata in realitate

Uita de Mercedes A45 AMG! Audi lanseaza oficial cel mai rapid hatchback din lume. Cum arata in realitate
  • Uita de Mercedes A45 AMG!
  • Audi lanseaza oficial cel mai rapid hatchback din lume
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 64.100 de euro - conform configuratorului oficial.

Lansat cu surle si trambite in primavara anului 2020, noul Audi A3 isi intampina clientii - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor se regaseste - mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta de performanta RS3 Sportback, insotita de un motor cu capacitatea de 2.5 litri.

Disponibila si pe piata din Romania - la preturi de vanzare ce pornesc de la 64.100 de euro, respectiva reteta cuprinde inclusiv o putere totala de 400 de cai, pe cand cuplul unitatii cu cinci cilindri mentionate anterior, in randurile de mai sus, se ridica la valoarea de 500 de Newton-Metri.

Audi RS3 Sportback - Galerie foto

Audi RS3 Sportback - Galerie foto

Conceput special pentru a concura impotriva unor nume precum Mercedes-AMG A 45 4Matic+, acelasi Audi RS3 Sportback mai dispune - oarecum inutil de precizat, si de o transmisie automata in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, dar si de tractiune integrala inteligenta. De unde si timpul de doar 3.8 secunde specific probei 0 - 100 km/h.

Impresionanta varianta se mai poate lauda si cu o viteza de top limitata la numai 250 sau 280 de kilometri pe ora - in functie de preferintele fiecarui cumparator si client in parte, cu spoilere agresiv stilizate, cu aripi proeminente, cu jante uriase, cu evacuare dubla, cu scaune si cu volan sport.

Meniul caracteristic respectivei versiuni continua cu echiparea standard extrem de bogata - ce consta, pe piata din Romania, in blocuri optice cu tehnologie LED, pilot automat, limitator de viteza, semnalizare dinamica, tapiterie din microfibra si piele ecologica, instrumente de bord digitale, instalatie audio cu sase difuzoare. Si lumini ambientale.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (147) Poze Audi RS3 Sportback - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Aprilie 2022