Uita de Mercedes A45 AMG! BMW prezinta oficial noul M2 Coupe cu motor de 3.0 litri si aproape 500 CP

Uita de Mercedes A45 AMG! BMW prezinta oficial noul M2 Coupe cu motor de 3.0 litri si aproape 500 CP
  • Uita de Mercedes A45 AMG!
  • BMW prezinta oficial noul M2 Coupe cu motor de 3.0 litri si aproape 500 CP
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un sprint de la 0 la 100 km/h in numai 4.0 secunde, acul vitezometrului avand sa se aventureze apoi pana la pragul de 285 de km/h. Dupa cate se precizeaza si in cadrul fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Clubul destinat masinilor de clasa compacta si inalta performanta s-a imbogatit, de curand, cu un nou membru, bavarezii de la BMW anuntand - recent, lansarea unei versiuni imbunatatite a actualului M2 Coupe. Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, in perioada imediat urmatoare - inainte de sfarsitul acestui an, noua varianta a modelului conceput special pentru a concura impotriva unor adversari precum Mercedes A45 AMG isi intampina cumparatorii alaturi de o motorizare biturbo in sase cilindri, cu o capacitate de 2.993 de centimetri cubi, care livreaza persoanei de la volan nici mai mult, nici mai putin de 480 de cai putere.

Astfel, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea intr-un interval de doar patru sau 4.2 secunde, viteza de top fiind - in schimb, limitata electronic la 250 ori 285 de kilometri pe ora. Daca vine vorba despre consumul de carburant - ei bine, lista cu caracteristici de tehnice mentioneaza o medie de aproximativ 9.6 - 10.2 litri la 100 de kilometri.

Intr-un final, noul M2 Coupe se mai poate lauda - fata de Mercedes A45 AMG, atat cu o cutie automata cu opt viteze, plus convertizor de cuplu, cat si cu o transmisie manuala in sase rapoarte. Acelasi produs al bavarezilor de la BMW se mai bucura si de un sistem de tractiune spate, o suspensie adaptiva, discuri de franare perforate, spoilere modificate pentru o doza extra de agresivitate vizuala, aripi proeminente, jante sculptate din aliaj usor, un plafon confectionat din fibra de carbon, o tapiterie realizata din piele Merino, un display color curbat, impartit in doua zone diferite de lucru, o instalatie audio de inalta fidelitate, semnata de Harman Kardon.

BMW M2 Coupe Facelift

BMW M2 Coupe Facelift

BMW M2 Coupe Facelift

BMW M2 Coupe Facelift

BMW M2 Coupe Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (89) Poze BMW M2 Coupe Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Iunie 2024