Uite ca insistentele clientilor dau roade uneori. Aston Martin Vanquish Zagato intra in productie, limitata ce-i drept

Uite ca insistentele clientilor dau roade uneori. Aston Martin Vanquish Zagato intra in productie, limitata ce-i drept
  • Aston Martin a anuntat ca va produce doar 99 de exemplare a modelului Vanquish Zagato
  • GT-ul britanic a fost dezvoltat impreuna cu legendara casa de design italiana Zagato
  • Constructorul britanic va incepe livrarile in primul sfert al anului viitor
Distribuie pe Facebook

Dupa ce fanii marcii britanice au aratat un interes foarte mare fata de super-conceptul nascut din parteneriatul constructorului Aston Martin si casa de design Zagato, producatorul de automobile a anuntat ca va produce 99 de exemplare din incredibilul Vanquish Zagato Coupe.

Cei de la Aston Martin au avut o aparitie de exceptie la prestigiosul Concurs de Eleganta de la Villa d'Este din luna mai a acestui an cand au prezentat cel de-al 5-lea proiect nascut din lunga colaborare cu legendara casa de design Zagato.

Aston Martin Vaquish Zagato

Pe langa miile de laude primite, au fost si unii oameni care s-au aratat mai mult decat interesati de aceasta masina, exprimandu-si dorinta sa o cumpere, asa ca Aston Martin le va indeplini dorinta.

Masina i-a lasat pe toti masca cu exteriorul sau din fibra de carbon, sculptat cu grija de mesterii italieni, completat de stopurile rotunde care incorporeaza aceeasi tehnologie LED folosita si la incredibilul Vulcan, oglinzile inspirate de One-77, spatele similar cu cel al DB-11-lui, si cu parbrizul si geamurile laterale, identice unui vizor.

Aston Martin Vaquish ZagatoAston Martin Vaquish Zagato

Interiorul este desenat in aceeasi nota, observandu-se la prima vedere multa fibra de carbon, piele si Z-ul brodat subtil pe tetierele scaunelor, sectiunile usilor si pe consola centrala.

Sub capota, Vanquish Zagato adaposteste uriasul motor de 6.0 litri V12, care dezvolta 600 de cai putere, si care propulseaza aceasta arta pe patru roti de la 0 la 100 de km/h in doar 3.5 secunde.

Aston Martin Vaquish ZagatoAston Martin Vaquish Zagato

Acest GT exclusiv va incepe sa ajunga in garajele clientilor din primul sfert al lui 2017.

Aston Martin Vaquish Zagato

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Aston Martin Vaquish Zagato
mai multe