Ultima Ora: Ferrari dezvaluie noul SA APERTA!

Ultima Ora: Ferrari dezvaluie noul SA APERTA!
Vesti proaspete din Maranello! Italienii de la Ferrari tocmai au dezvaluit primele informatii si fotografii cu noul SA APERTA - versiunea fara acoperis a modelului 599 GTB!
Distribuie pe Facebook
Construit in doar 80 de exemplare, noul Ferrari SA APERTA celebreaza cea de-a 80-a aniversare a casei de design Pininfarina. Denumirea de SA provine de la initialele lui Sergio si Andrea Pininfarina, in timp ce APERTA inseamna in limba italiana "neacoperit".

Ultima Ora: Ferrari dezvaluie noul SA APERTA

In ceea ce priveste motorizarea, supercarul italian ascunde sub capota un motor V12 de 6.0 litri, ce dezvolta nu mai putin de 670 cai putere - ca si Ferrari 599 GTO, de altfel. Mai mult de atat, sasiul a fost redesenat pentru a livra un nivel de rigiditate similar cu cel al versiunii coupe, acest lucru adaugand, conform celor de la Ferrari, o diferenta de greutate neglijabila.

Ultima Ora: Ferrari dezvaluie noul SA APERTA

Proiectat pentru a fi condus in marea majoritate a timpului fara acoperis, roadsterul din Maranello beneficiaza de ceea ce intalienii numesc "un soft top din materiale usoare, construit pentru a fi folosit doar in cazurile in care vremea devine capricioasa".

Noul Ferrari SA APERTA va fi prezentat oficial la sfarsitul acestei luni, la Paris Motor Show.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Septembrie 2010