Ultima Ora: Noul Mercedes C63 AMG ni se arata pentru prima oara!

Ultima Ora: Noul Mercedes C63 AMG ni se arata pentru prima oara!
O saptamana. Si nici macar atat. Au trecut doar sase zile de la prima aparitie a noului Mercedes C-Class, iar versiunea de top propulsata de mult-mai-mult decat 400 cai putere - C63 AMG, pe scurt, a invadat astazi internetul pentru un sfarsit de an in lumea auto cu adevarat... picant.
Distribuie pe Facebook
Asa cum probabil ai observat deja, germanul C-Class a fost trecut recent de firma-mama din Stuttgart printr-un facelift predominant-estetic, de acelasi tratament urmand a se bucura chiar si impunatoarea versiune AMG. Desigur, va mai trece o perioada de timp pana ce constructorul german va face oficial acest pas, insa asteptarea a luat deja sfarsit. Chiar inainte de a incepe! Asadar, primele doua imagini oficiale cu noul Mercedes C63 AMG si-au facut aparitia astazi pe internet si ne ofera o imagine de ansamblu a ceea ce Mercedes le-a pregatit iubitorilor de limuzine super-puternice, ultra-rapide si extra-agresive.

HOT: Noul Mercedes C63 AMG ni se arata pentru prima oara!

Trenul de rulare ramane momentan un mister, insa in capul listei cu speculatii sta confortabil echipa formata dintr-un motor V8 biturbo de 5.5 litri si o transmisie MCT in sapte trepte. Hallelujah!

HOT: Noul Mercedes C63 AMG ni se arata pentru prima oara!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Decembrie 2010