UN Agera RS e de vanzare in Dubai. CAT costa exclusivistul supercar de 1160 CP

UN Agera RS e de vanzare in Dubai. CAT costa exclusivistul supercar de 1160 CP
  • Un exclusivist Koenigsegg Agera RS e de vanzare in Dubai
  • Supercarul suedez ofera un motor V8 de 1160 CP
  • Nota de plata se ridica la suma de 2.3 milioane dolari
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele numai 25 de exemplare ale seriei Koenigsegg Agera RS este de vanzare in Dubai. Supercarul suedez ofera un motor V8 de 1.160 de cai putere si are un pret de vanzare de 2.3 milioane dolari.

Aproximativ zece luni. De atat a avut nevoie Koenigsegg pentru a scapa de intreaga productie a modelului Agera RS. Cei care nu au apucat sa puna insa mana pe unul dintre cele 25 de exemplare fabricate nu au niciun motiv sa regrete.

Nu de alta, dar o piesa a colectiei cu pricina isi cauta o noua casa intr-un showroom din Dubai. Are 0 kilometri la bord si un pret pentru care ai fi putut cumpara Sfanta Treime. Nu, cealalta, formata din P1, 918 Spyder si LaFerrari.

Koenigsegg Agera RS de vanzare

Koenigsegg Agera RS de vanzare

Ce primesti in schimbul celor 2.3 milioane de dolari pe care trebuie sa le scoti din buzunar? Pe langa exclusivitatea conferita de productia limitata la numai 25 de exemplare, mai sunt si performantele la care alte supercaruri doar viseaza.

Dupa cum probabil iti amintesti, fiecare Koenigsegg Agera RS construit de suedezi se bucura de prezenta la datorie a unui V8 twin-turbo de cinci litri, capabil sa produca undeva in jurul a 1.160 de cai putere si 1.000 de Newton-Metri.

Valorile maxime sunt livrate puntii spate prin intermediul unei transmisii automate cu sapte rapoarte si a unui diferential electronic, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in mai putin de trei secunde.

Koenigsegg Agera RS de vanzare

Koenigsegg Agera RS de vanzare

La fel de impresionante se anunta si performantele pe circuit, supercarul suedez fiind echipat in acest sens cu suspensie de tip pushrod, cu discuri de franare de pana la 397 mm si, nu in ultimul rand, cu elemente aerodinamice active.

Partea cu adevarat frumoasa la Koenigsegg-ul Agera RS o reprezinta insa greutatea de doar 1.435 de kilograme, greutate in care intra toate fluidele necesare, 50% carburant, dar si cateva dotari de confort - precum climatizare automata, MP3 player sau sistem de navigatie.

Koenigsegg Agera RS de vanzare

Koenigsegg Agera RS de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (71) Poze Koenigsegg Agera RS de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Ianuarie 2016