Un BMW M4 cu o configuratie unica

Un BMW M4 cu o configuratie unica
  • Showroom-ul BMW din Abu Dhabi are expus un M4 cu adevarat unic
  • Exemplarul in cauza este finisat la exterior in Pyrite Brown
  • Interiorul propune o combinatie clasica de negru si maroniu
Distribuie pe Facebook

Satul de atata Austin Yellow sau Sakhir Orange? Showroom-ul BMW din Abu Dhabi are o propunere extrem de interesanta pentru cei aflati in cautarea unui M4 cu adevarat unic.

Finisat in nuanta Pyrite Brown - parte a gamei BMW Individual, urmatorul exemplar ne intampina cu o nesperata doza de eleganta, nota de rafinament caracteristica exteriorului continuand si la nivel de interior.

Astfel, odata deschisa usa modelului bavarez de inalta performanta, pasagerii vor sorbi cu placere dintr-o combinatie clasica de negru si maroniu, pielei in doua culori alaturandu-i-se o serie de ornamente realizate din lemn masiv.

Pe placul tau sau nu, cert este ca nu in fiecare zi te intalnesti cu un astfel de M4 Coupe, majoritatea posesorilor optand fie pentru noul Austin Yellow, fie pentru ceva mai popularul Sakhir Orange.

In afara configuratiei unice, exemplarul expus in cadrul showroom-ului BMW din Abu Dhabi nu aduce nici un fel de alta noutate, de propulsie ocupandu-se in continuare unitatea bi-turbo de trei litri, cu sase cilindri in linie si 431 cai putere.

Livrarea valorilor maxime catre puntea spate se face, cel putin in cazul de fata, prin intermediul transmisie automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 4.1 secunde.

Nu avem nici un fel de idee cu privire la pretul de achizitie al acestui M4 Coupe, insa putem reamintim ca automobilul bavarez de inalta performanta porneste de la 76.818 euro - suma care nu include, bineinteles, costul nici uneia dintre optiunile BMW Individual.

BMW M4 Coupe in Pyrite Brown

BMW M4 Coupe in Pyrite Brown

BMW M4 Coupe in Pyrite Brown

BMW M4 Coupe in Pyrite Brown

BMW M4 Coupe in Pyrite Brown

BMW M4 Coupe in Pyrite Brown

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze BMW M4 Coupe in Pyrite Brown
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Martie 2015