Un dealer din SUA vinde primul BMW M4 Limerock din lume

Un dealer din SUA vinde primul BMW M4 Limerock din lume
  • Un dealer BMW din SUA vinde un M4 Coupe finisat in nuanta Limerock
  • Exemplarul cu pricina se bucura si de numeroase accesorii M Performance
  • Pretul de achizitie se ridica la fabuloasa suma de 90.060 dolari
Distribuie pe Facebook

Nehotarat de felul in care ar trebui sa arate propriul tau M4 Coupe? Nici o problema! Un dealer BMW din Dallas are o propunere extrem de interesanta: un exemplar inspirat de editia speciala M3 Lime Rock Park, a carei atractie principala o reprezinta, bineinteles, portocaliul de la nivelul caroseriei.

Nimeni nu s-a plans pana acum de vreuna dintre cele opt culori exterioare puse la dispozitie de noul BMW M4 Coupe; si cu toate acestea, un dealer american al producatorului bavarez de automobile a decis sa opteze pentru un tratament ceva mai special atunci cand a venit vorba de configurarea propriului exemplar.

Inutil de mentionat, toate privirile celor din jur se vor indrepta acum catre nuanta Fire Orange aplicata caroseriei, insa nici accentele de negru sau elementele M Performance realizate din fibra de carbon si intalnite aici nu vor trece chiar complet neobservate. Ba din contra.

Inspirat de editia speciala M3 Lime Rock Park, proiectul showroom-ului Classic din Dallas, Texas are un pret de achizitie deloc neglijabil, de 90.060 dolari - sau, daca vrei, cu aproximativ 25.860 dolari mai mult comparativ cu versiunea de baza.

O suma complet nejustificata la prima vedere, mai ales daca tinem cont ca partea tehnica a modelului bavarez de inalta performanta a scapat complet neatinsa, motorul bi-turbo de trei litri prezent la datorie oferind in continuare un total de 431 de cai putere si 550 de Newton-Metri.

Mai mult de-atat, o scurta privire aruncata asupra jantelor forjate pe 19 inch indica faptul ca sistemul de franare oferit in cazul de fata este cel standard, americanii sarind peste bifarea discurilor carbon-ceramice, cea mai costisitoare optiune disponibila (8.150 de dolari).

Din pacate, fotografiile interioare lipsesc cu desavarsire pentru moment, astfel ca nu avem nici cea mai mica idee cu privire la ce anume se ascunde la nivelul cockpitului acestui special BMW M4 Limerock.

BMW M4 Limerock

BMW M4 Limerock

BMW M4 Limerock

BMW M4 Limerock

BMW M4 Limerock

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze BMW M4 Limerock
mai multe