Un dealer german vinde un Veneno Roadster pentru 5.7 milioane euro

Un dealer german vinde un Veneno Roadster pentru 5.7 milioane euro
  • Noul Lamborghini Veneno Roadster a debutat la sfarsitul anului trecut
  • Doar noua exemplare au fost costruite, toate dotate cu un V12 de 750 CP
  • Pretul "oficial" se ridica la fabuloasa suma de 3.9 milioane de euro
Distribuie pe Facebook

Una dintre cele numai noua decapotabile Lamborghini Veneno produse in Sant'Agata Bolognese este acum disponibila la vanzare in Germania, pretul cerut pe exemplarul in cauza ridicandu-se la fabuloasa suma de... 5.7 milioane de euro.

Prezentat lumii intregi la sfarsitul anului trecut, proiectul Lamborghini Veneno Roadster iese in evidenta printr-un aspect pur SF, multe dintre liniile si formele alese de designerii italieni pentru creionarea exteriorului parand sa aiba drept sursa de inspiratie prototipurile ce alearga in Cursa de 24 de Ore de la Le Mans. In plus, daca este sa ne intrebi pe noi, spectaculozitatea supercarului italian este garantata si de simplitatea interiorului, care duce lipsa atat a unui plafon, cat si a geamurilor retractabile.

Lamborghini Veneno Roadster

Lamborghini Veneno Roadster

Pe plan tehnic, proiectul Lamborghini Veneno Roadster impresioneaza in special prin cei 750 de cai putere sustrasi din unitatea aspirata cu 12 cilindri in V si capacitate de 6.5 litri, preluata de la Aventador-ul LP700-4. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici transmisia automata ISR cu sapte rapoarte sau sistemul de tractiune integrala, acestea impreuna cu greutatea de numai 1.490 kilograme contribuind decisiv la realizarea acceleratiei de la 0 la 100 km/h in mai putin de trei secunde. Viteza maxima? Aproximativ 355 de kilometri pe ora.

Asa cum anuntam si anterior, productia extremei decapotabile a producatorului de automobile din Sant'Agata Bolognese a fost limitata la doar noua unitati, fiecare dintre acestea venind la pachet cu un pret oficial de 3.9 milioane de euro. In cazul in care ai ratat totusi oportunitatea de a cumpara proiectul Lamborghini Veneno Roadster direct de la "fabrica", ei bine... acum vei fi nevoit sa scoti din buzunar cu aproximativ 50% mai mult, un dealer din Germania comercializand supercarul italian pentru fabuloasa suma de 5.7 milioane de euro.

Din pacate, imaginile autoturismului disponibil la vanzare lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa oficialii GT Golden Tower Real Estate and Luxury GmbH sustin clar si raspicat ca exemplarul in cauza este pe stoc.

Lamborghini Veneno Roadster

Lamborghini Veneno Roadster

Lamborghini Veneno Roadster

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Lamborghini Veneno Roadster
mai multe