Un download de 350 de dolari iti face masina mai rapida cu o secunda

Un download de 350 de dolari iti face masina mai rapida cu o secunda
  • Chevrolet anunta un update de soft pentru suspensia anumitor versiuni ale modelului Corvette
  • Operatiunea se face contra unui cost de 350 de dolari si nu afecteaza garantia masinii
  • Noul software ii permite modelului Corvette Z06 sa fie cu o secunde mai rapid pe Milford Road Course
Distribuie pe Facebook

Anuntul unei mari companii din industria auto face valva zilele acestea. Un download de 350 de dolari le promite clientilor masini mai rapide ca oricand.

Masinile modificate cap-coada reprezinta doar varful aisbergului cunoscut sub numele de SEMA Show. Cel mai mare salon de tuning al planetei, organizat anul acesta in perioada 31 octombrie - 3 noiembrie, are si alte surprize pentru admiratorii sai.

Ca, de exemplu, anunturile facute ieri de companiile Honda si Dodge. Companii care au tinut sa le-aduca tuturor persoanelor prezente la fata locului ca incep vanzarea motoarelor supraalimentate de pe Civic Type R, respectiv Challenger (si Charger) Hellcat.

O veste cel putin la fel de interesanta a venit si in aceasta dimineata, din partea conducerii Chevrolet. Din pacate, stirea de ultima ora are legatura numai cu proprietarii ultimei generatii a modelului Corvette, lansata pe piata in urma cu aproximativ patru ani.

Este vorba, mai precis, despre un update pentru software-ul suspensiei cu amortizoare magnetoreologice din dotarea automobilul american. Un update care se poate face la orice dealer al companiei de peste Ocean, in schimbul unei sume de 350 de dolari.

Noul soft este disponibil pentru modelele Corvette Stingray Z51 (2014 - 2016), Stingray (2016) si Corvette Z06 (2015 - 2016) si nu afecteaza garantia masinii. Potrivit informatiilor disponibile la acest moment, oficialii Chevrolet iau in calcul extinderea "ofertei".

Acum, daca vine vorba despre secunda din titlu, explicatia este cat se poate de simpla. Cu suspensia Magnetic Ride Control imbunatatita, un Corvette Z06 va termina un tur de Milford Road Course cu o secunda mai repede decat inaintea update-ului de 350 de dolari.

PS: In cazul in care te intrebai, Milford Road Course este denumirea pistei pe care inginerii General Motors testeaza la limita automobilele inainte ca aceasta sa fie lansate pe piata. Circuitul respectiv masoara 4.6 kilometri in lungime si are o configuratie cu 15+ viraje.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2017