Un exemplar identic, doar ca pe rosu, a jucat in Furious 7. Cat costa bolidul de culoare gri

Un exemplar identic, doar ca pe rosu, a jucat in Furious 7. Cat costa bolidul de culoare gri
  • Un Lykan Hypersport se vinde chiar acum in Dubai
  • Exista numai sapte astfel de masini in lume
  • Pretul se ridica la fabuloasa suma de 3.335 milioane $
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele numai sapte exemplare Lykan Hypersport a fost scos de curand la vanzare in Dubai. Automobilul are zero kilometri la bord si un pret de 3.335 milioane dolari.

Daca nu ai auzit pana acum de W Motors, chiar nu este niciun fel de problema. De origine din Liban, compania a luat fiinta abia in anul 2012. Primul model a debutat la scurt timp, sub denumirea Lykan Hypersport.

In incercarea de a deveni faimos in lumea intreaga, automobilul cu pricina a facut cumva rost de un rol in filmul Furious 7. Fanii l-au adorat, dar au ramas socati cand i-au aflat pretul de vanzare.

Oficialii W Motors au luat decizia ca modelul Lykan Hypersport sa fie construit intr-o editie limitata la numai sapte unitati. Un exemplar ajunge sa coste si 3.335 milioane dolari, dupa cum se intampla in cazul de fata.

Scos la vanzare de un dealer din Dubai, automobilul de culoare gri este nou-nout, avand zero kilometri la bord. Sub capota se ascunde o motorizare twin-turbo de 3.8 litri si 720 CP, se specifica in anunt.

Nu exista niciun fel de informatie cu privire la sprintul 0 - 100 km/h sau viteza maxima. Suntem insa tentati sa credem ca nu performantele reprezinta atractia principata a modelului W Motors Lykan Hypersport.

Formele angulare ale caroseriei, inspirate de avioanele de vanatoare ale, vor atrage cele mai multe priviri. Cu exteriorul lui, automobilul companiei de origine din Liban face orice Lamborghini sa para cuminte.

Totodata, dintr-o cu totul alta liga este si pretul. La 3.335 milioane dolari, dupa cum precizam si anterior, iti poti lua - nu intocmai proaspat iesite de pe portile fabricii, ce este drept nu una, nu doua, ci zece bucati Aventador.

La aceiasi bani ai fi putut, fara niciun fel de problema, si sa te intorci acasa cu Sfanta Treime a supercarurilor. Ba ai fi iesit si pe plus la cat de mult au urcat astazi preturile la 918, LaFerrari si P1.

Lykan Hypersport de vanzare

Lykan Hypersport de vanzare

Lykan Hypersport de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Lykan Hypersport de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Februarie 2018