Un Ferrari V12 la pret de nimic? ASTA-i exemplarul pe care il cautai ca un nebun

Un Ferrari V12 la pret de nimic? ASTA-i exemplarul pe care il cautai ca un nebun
  • Britanicii de la Silverstone Auctions scot saptamana viitoare la licitatie un Ferrari 599 GTB din 2009
  • Exemplarul cu pricina se lauda cu o motorizare in 12 cilindri si numai 22.000 de kilometri la bord
  • Supercarul italian are o valoare estimata la... doar 85.000 - 95.000 de lire sterline
Distribuie pe Facebook

Un 599 GTB cu numai 22.000 de kilometri la bord va fi scos saptamana viitoare la licitatie in schimbul unui pret... format din doar cinci cifre.

Chiar daca intre "Ferrari" si "depreciere" nu exista in mod normal niciun fel de legatura, anumite modele lansate pe parcurs de catre compania din Maranello au reusit sa se devalorizeze... extrem de urat.

La fel se poate spune si despre acest 599 GTB Fiorano care, in ciuda faptului ca a parcurs numai 22.000 de kilometri din 2009 si pana in prezent, va fi scos saptamana viitoare la licitatie pentru o suma formata din doar cinci cifre.

Ferrari 599 GTB de vanzareFerrari 599 GTB de vanzare

Mai exact, exemplarul cu pricina are o valoare estimata la 85.000 - 95.000 de lire sterline, tot cam pe acolo invartindu-se si un Porsche 911 Carrera 4S de ultima generatie. Nou-nout, ca s-o spunem pe aia dreapta.

Spre deosebire insa de automobilul german, acest Ferrari 599 GTB Fiorano se bucura de serviciile unei unitati aspirate cu 12 cilindri in V si capacitate de sase litri, care dezvolta undeva in jurul a 611 cai putere (la 7.600 rotatii per minut).

Aceeasi lista cu specificatii tehnice a modelului produs de compania din Maranello mai cuprinde, cel putin in cazul de fata, si o cutie F1 SuperFast in sase rapoarte, respectiv un sistem de tractiune spate.

Ferrari 599 GTB de vanzare

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici sasiul realizat integral din aluminiu, suspensia semi-activa dotata cu amortizoare magnetoreologice sau sistemul de franare echipat cu discuri carbon-ceramice de dimensiuni mai mult decat generoase.

In ceea ce priveste partea estetica, exemplarul ce va fi scos saptamana viitoare la licitatie ne intampina alaturi de un exterior de culoare alba, contrastat puternic de pielea rosie care imbraca fiecare particica a interiorului.

Bine, aproape fiecare particica, cockpitul acestui Ferrari 599 GTB Fiorano propunand inclusiv o serie de ornamente din fibra de carbon, dezirabilul material decorand atat volanul sport in trei spite, cat si plansa de bord, consola centrala ori chiar fetele usilor.

Ferrari 599 GTB de vanzareFerrari 599 GTB de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Ferrari 599 GTB de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Iulie 2016