Un Fisker Karma, un motor de Corvette ZR1 si o poveste cu final fericit

Un Fisker Karma, un motor de Corvette ZR1 si o poveste cu final fericit
Introdus pe piata la inceputul anului 2009, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, modelul Fisker Karma a schimbat pentru totdeauna (in special la fata) segmentul automobilelor electrice. Aproximativ patru ani mai tarziu, creatia geniului Henrik Fisker sta la baza unei noi (r)evolutii majore.
Distribuie pe Facebook

Incepand cu cea de-a doua jumatate a anului 2013 - asta in cazul in care totul va decurge conform planurilor, incantatorul Fisker Karma va fi disponibil si intr-o versiune pe benzina, a carei propulsie va fi asigurata de acelasi V8 supraalimentat de 6.2 litri si 638 cai putere ce pune in miscare si cel mai impresionant Chevrolet Corvette din toate timpurile, extremul ZR1.

Destino 2013

De asemenea, pachetul tehnic va fi condimentat si cu o transmisie manuala cu sase rapoarte (optional se poate merge si pe mana unei cutii automate cu numai patru trepte de viteza), launch control, plus sasiu regandit, noul Destino - asa cum se va numi viitoarea creatie, anuntandu-se inca de pe acum unul dintre cele mai interesante proiecte ale inceputului de an.

Destino 2013

Pe plan estetic, fructul colaborarii dintre antreprenorul Gilbert Villereal si fostul Vicepresedinte al General Motors Bob Lutz se va remarca in special prin spoilerele fata / spate redesenate si jantele HRE pe 22 inci, noul Destino iesind insa in evidenta si prin tips-urile evacuarii aflate la vedere, un detaliu estetic care-i lipseste cu desavarsire 'originalului' Fisker Karma.

Destino 2013

Proiectat pentru a concura impotriva unor rivali de seama, precum Aston Martin Rapide si Porsche Panamera, interesantul automobil sport in patru usi va fi disponibil si intr-o versiune aspirata, care se poate lauda cu prezenta sub capota a noului V8 de 6.2 litri si 450 cai putere ce echipeaza si ultima generatie a legendarului Chevrolet Corvette.

Destino 2013

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Destino 2013
mai multe