Un mare pilot de Formula 1 isi scoate masina de 510 CP la vanzare. FOTO

Un mare pilot de Formula 1 isi scoate masina de 510 CP la vanzare. FOTO
  • Fosta masina de strada a lui Max Verstappen va fi scoasa la licitatie
  • Este vorba despre un Mercedes C63 AMG Coupe de ultima generatie
  • Masina de 510 CP a fost fabricata in 2016 si rulata pentru 17.400 km
Distribuie pe Facebook

Potrivit informatiilor din anunt, automobilul de origine germana gazduieste in compartimentul motor o unitate V8 bi-turbo si a parcurs pana la acest moment undeva in jurul a 17.400 de kilometri.

Fosta masina de strada a lui Max Verstappen va fi scoasa la licitatie in perioada urmatoare de timp. Vorbim, mai precis, despre un Mercedes C63 AMG Coupe de ultima generatie, cu o unitate V8 bi-turbo de patru litri si 510 CP sub capota.

Potrivit anuntului de vanzare, automobilul de origine germana a iesit de linia de productie a companiei in urma cu aproximativ un an. De atunci si pana acum, acesta a parcurs undeva in jurul a 17.400 de kilometri, conform datelor furnizate.

Mercedes C63 AMG Edition 1 de vanzare

Mercedes C63 AMG Edition 1 de vanzare

Lista cu dotari include mai multe elemente exterioare din carbon, dar si jante de culoare neagra sau discuri de franare ceramice. La interior, exemplarul in cauza propune o combinatie de piele si alcantara, plus cusaturi sub forma de carouri.

Totodata, fosta masina de strada a lui Max Verstappen a mai primit din fabrica si o pereche de scaune fata cu reglare electrica, dar si un sistem audio de la Burmester. Insertiile de aluminiu de la nivelul bordului poarta semnatura pilotului.

Dupa cum precizam si anterior, automobilul de origine germana ascunde sub capota o motorizare V8 bi-turbo de patru litri si 510 CP. Fisa tehnica este completata de o cutie automata cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune spate.

In aceasta configuratie, sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza numai 3.9 secunde. Viteza maxima nu depaseste 250 de kilometri pe ora in cazul in care clientul nu a bifat cumva si optiunea AMG Driver's Package, oferita de Mercedes contracost.

Asa cum spuneam si cateva randuri mai sus, batalia pe fosta masina de strada a lui Max Verstappen nu a inceput inca. Acest C63 AMG Coupe a mai fost scos insa la vanzare si anterior, in luna ianuarie anului 2017, pentru 134.750 de euro.

Mercedes C63 AMG Edition 1 de vanzare

Mercedes C63 AMG Edition 1 de vanzare

Mercedes C63 AMG Edition 1 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Mercedes C63 AMG Edition 1 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Noiembrie 2017