Un oficial BMW da detalii despre viitorul SUV de la Rolls-Royce. Lansarea este din ce in ce mai aproape

Un oficial BMW da detalii despre viitorul SUV de la Rolls-Royce. Lansarea este din ce in ce mai aproape
  • Un oficial al marcii BMW ne da noi date despre viitorul SUV de la Rolls-Royce
  • Proiectul Cullinan este asteptat sa ajunga pe linia de productie in cursul anului 2018
  • Ultimele informatii anunta prezenta la datorie a unui V12 de peste 600 CP
Distribuie pe Facebook

Desi nu se stiau prea multe date oficiale despre viitorul SUV de la Rolls-Royce, directorul de creatie de la BMW a vorbit recent despre proiectul Cullinan.

Cum piata SUV-urilor este in plina ascensiune si aproape toate marcile cunoscute de masini se ingramadesc sa lanseze un asemenea model, Rolls-Royce nu putea lipsi de la impartirea placintei.

La recentul Concurs de Eleganta de pe malul lacului Como din Italia, Adrian von Hooydonk a declarat, printre altele, ca proiectul Cullinan este activ si ca viitorul SUV de lux al englezilor va fi inspirat din vechile Rolls-uri folosite de maharajahi.

"Sunt multe de povestit despre Rolls-Royce. Cand compania a luat nastere, masinile aveau garda mare la sol, roti uriase, si erau folosite de catre Maharajahi si alti oameni pentru a calatori din Europa spre Orient," a declarat von Hooydonk.

Rolls-Royce Cullinan - Poze spionRolls-Royce Cullinan - Poze spion

Intr-o scrisoare deschisa data publicitatii in februarie 2015, constructorul englez de masini spunea ca un numar mare de clienti i-au presat sa introduca in productie un SUV. Daca anul trecut intrebarea era daca un astfel de model se va integra in brand-ul Rolls-Royce, anul acesta intrebarea este cand va fi disponibil un astfel de model.

Inginerii de la Rolls vor respecta valorile brand-ului si, asa cum ne-au obisnuit si pana acum cu modele precum Phantom sau Ghost, luxul va fi la el acasa in noul SUV. Proprietarii vor putea merge cu masina la un ceai in centrul Londrei, iar apoi isi vor putea schimba costumul de cateva mii de lire cu un echipament de vanatoare si vor conduce spre domeniul lor departe de ochii curiosilor.

Exact acest lucru urmaresc oficialii englezi; ei doresc ca Rolls-Royce sa nu devina o masina pe care o urci pe un piedestal, ci pe care o poti folosi zi de zi. Viitorul SUV va fi disponibil spre sfarsitul lui 2018, in compania unui motor V12 care va produce mai mult de 600 de cai putere.

Rolls-Royce Cullinan - Poze spion

Rolls-Royce Cullinan - Poze spion

Rolls-Royce Cullinan - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Rolls-Royce Cullinan - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2016