Un Pagani Huayra cu optionale in valoare de $260.000 este scos la licitatie

Un Pagani Huayra cu optionale in valoare de $260.000 este scos la licitatie
  • 20.000 de dolari costa setul de valize
  • Interiorul de piele si Alcantara este personalizat
  • Masina poate fi vanduta chiar si pentru 2 milioane de dolari
Distribuie pe Facebook

Chiar daca un Pagani Huayra are un pret de pornire de peste 1 milion de dolari, un fericit posesor s-a gandit ca nu strica sa-i mai adauge dotari optionale in valoare de 260.000 de dolari. Chiar si asa, se pare ca nu a fost multumit de masina, din moment ce acest automobil unic urmeaza sa fie vandut la licitatie.

La fel ca spectaculosul Ferrari 250 GT SWB California Spider de care va povesteam ieri, acest Pagani Huayra, unul din cele doar 100 de exemplare fabricate, va fi scos la licitatie in cadrul evenimentului de pe Amelia Island. Chiar daca nu va obtine o suma de 16 milioane, asa cum se asteapta sa fie platit pentru acel Ferrari, un Pagani Huayra destul de special o sa inregistreze cu siguranta o cifra cu 6 zero-uri.

Pagani Huayra de vanzare

E vorba de exemplarul cu numarul 62 din cele 100 de modele fabricate de Pagani, avand seria de sasiu ZA9H11UAXESF76062. Sub capota este motorul Mercedes-Benz AMG cu 12 pistoane in V, ce produce 720 cp, cuplat la o cutie automata cu 7 trepte. La bord are mai putin de 700 de kilometri efectuati, asadar masina este practic noua. Insa dincolo de specificatiile pe care le stie si le asteapta oricine de la o masina care costa peste 1 milion de dolari noua, interesant este pachetul de dotari optionale cu care a fost cumparata aceasta masina.

Pagani Huayra de vanzare

Exemplarul care urmeaza sa fie vandut luna viitoare in Statele Unite este vopsit in culoarea Blue Argentina cu fibra de carbon albastra, cu dungi aurii. La interior este folosita din belsug Alcantara impreuna cu fibra de carbon, cu detalii multe din aluminiu si inox. Oricum, e clar ca aceste masini nu duc lipsa de inventivitate si culoare in habitaclu. Mai mult, masina cu numarul 62/100 are cateva dotari speciale, cum ar fi si setul de valize ce intra perfect in portbagaj, un valoare de 20.000 de dolari. Mai adaugam culoarea personalizata, cateva dotari de confort si ajungem la un supliment de 260.000 de dolari peste pretul de lista.

Pagani Huayra de vanzare

Nu e de mirare ca aceasta masina se va vinde fara indoiala cu mult peste investitia initiala. Pentru ca cele 100 de masini model Huayra pe care uzina Pagani a decis sa le construiasca au fost deja vandute sau rezervate. Asa ca orice pasionat, indiferent de cati bani are, nu prea are de unde sa faca rost de un Pagani Huayra, decat daca cineva care deja a primit-o o vinde. Adica cum este ocazia de fata, pe care fara indoiala un pasionat cu bani multi nu o va lasa sa treaca pe langa el.

Pagani Huayra de vanzare

Distribuie pe Facebook
mai multe