Un Porsche de 777 cai putere, de vanzare in Londra

Un Porsche de 777 cai putere, de vanzare in Londra
  • Britanicii de la Bob Forstner au la vanzare un RUF CTR3 Clubsport
  • Masina ofera 777 CP si 980 dintr-un motor twin-turbo de 3.8 litri
  • Detaliile cu privire la pretul de vanzare lipsesc pentru moment
Distribuie pe Facebook

Are de vreo 5-6 ori mai multa putere decat o masina normala si atinge prima 100 km/h inainte ca tu sa-i duci la capat numele. Performantele ridicole nu sunt insa singura specialitate a RUF-ului CTR3 Clubsport.

Intr-o perioada in care lumea supercarurilor era dominata de Enzo Ferrari, germanii de la RUF au facut cadou pasionatilor de automobile sport si super-sport din intreaga lume o noua generatie a legendarului lor model CTR.

Desi fara vreun fel de complet in fata rivalilor sai, din punctul de vedere al cifrelor si numerelor inscrise in cadrul fisei cu specificatii tehnice, CTR3-ul avea sa soseasca ulterior intr-o versiune si mai performanta, accesorizata cu sufixul Clubsport.

Acea unica masinarie - sau, mai bine zis, unul dintre cele cateva exemplare produse in total, este astazi disponibila la vanzare prin intermediul showroom-ului londonez Bob Forstner si are numai 1.200 de kilometri la bord.

RUF CTR3 Clubsport de vanzareRUF CTR3 Clubsport de vanzare

Un pret pentru a vedea care sunt alternativele din prezent ale RUF-ului CTR3 Clubsport nu avem, din pacate, drept pentru care o sa ne limitam la a insirui tot ce are mai bun de oferit supercarul german.

Dupa cum precizam si cateva randuri mai sus, in centrul atentiei regasim o motorizare twin-turbo de 3.8 litri si 777 cai putere, care lucreaza impreuna cu o transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Valorile maxime - categorie la care incadram si cei 980 Newton-Metri intalniti in dreptul cuplului, sunt livrate exclusiv rotilor spate, primii 100 kilometri pe ora venind dupa numai 3.2 secunde.

Cat despre sprintul 0 - 200 km/h, timpul necesar realizarii acestei performante este de doar 9.2 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana pe la pragul celor 380 de kilometri pe ora.

Meniul propus de RUF CTR3 Clubsport nu se rezuma insa doar la acceleratii fulminante, elementele aerodinamice omniprezente, suspensia de tip push-rod si sistemul de franare cu discuri carbon-ceramice facand din supercarul german alegerea ideala pentru iesirile pe circuit - teorie demonstrata si de cele aproximativ 1.400 de kilograme anuntate de creatorii sai.

RUF CTR3 Clubsport de vanzare

RUF CTR3 Clubsport de vanzare

RUF CTR3 Clubsport de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze RUF CTR3 Clubsport de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2015