Unicul Porsche 918 fara vopsea si cu pachetul Weissach e de vanzare in SUA

Unicul Porsche 918 fara vopsea si cu pachetul Weissach e de vanzare in SUA
  • Un Porsche 918 Spyder e de vanzare in California, SUA
  • Exemplarul cu pricina propune o folie in locul vopselei
  • Lista cu dotari cuprinde inclusiv pachetul Weissach
Distribuie pe Facebook

Productia modelului Porsche 918 Spyder a luat sfarsit, insa oportunitatile de a pune mana pe un exemplar al mega-hibridului german nu s-au incheiat odata cu aceasta.

Ba dimpotriva: un Porsche 918 Spyder cu o configuratie unica este chiar acum de vanzare pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii.

Vorbim, mai exact, de singurul exemplar oferit de fabrica alaturi de pachetul Weissach, plus folia de culoare neagra, cu finisare mata, ce inlocuieste vopseaua pentru un minus de 6.3 kilograme.

Mega-hibridul german se mai poate lauda, de asemenea, si cu o pereche de jante realizate din magneziu, dar si cu un set de scaune imbracate in Nomex.

Porsche 918 Spyder de vanzarePorsche 918 Spyder de vanzare

Una peste alta, acesta e cel mai usor Porsche 918 Spyder pe care banii il pot cumpara, exemplarul scos la vanzare in California avand numeroase elemente in comun cu cel care a doborat recordul la Nurburgring.

La fel de bine suna si partea legata de kilometraj, mega-hibridul german reusind sa parcurga pana in prezent numai 2.987 de kilometri.

Cum informatiile legate de pretul de achizitie lipsesc cu desavarsire pentru moment, tinem sa reamintim ca modelul Porsche 918 Spyder e pus in miscare de un sistem de propulsie hibrid.

Aproximativ 887 CP si 1.280 Nm produc impreuna cele doua motoare electrice si V8-ul pe benzina de 4.6 litri, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in doar 2.6 secunde.

In schimb, sprintul 0 - 200 km/h dureaza aproximativ 7.2 secunde, pe cand misiunea 0 - 300 km/h este indeplinita dupa 19.9 secunde.

Multumita aerodinamicii active, dar si sistemelor de directie, respectiv tractiune integrala, mega-hibridul german parcurge Nurburgring-ul in sase minute si 57 de secunde - un adevarat record pentru masinile de strada.

Porsche 918 Spyder de vanzare

Porsche 918 Spyder de vanzare

Porsche 918 Spyder de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (98) Poze Porsche 918 Spyder de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Decembrie 2015