Va fi cea mai SF decapotabila de pe strada. Noua masina se tureaza pana la 11.100 rpm. Cum arata in realitate

Va fi cea mai SF decapotabila de pe strada. Noua masina se tureaza pana la 11.100 rpm. Cum arata in realitate
  • Va fi cea mai SF decapotabila de pe strada
  • Noua masina se tureaza pana la 11.100 rpm
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

O reteta estetica demna de un OZN, indiferent ca este vorba despre aspectul interior sau cel exterior, completeaza pachetul tehnic sinonim cu o putere maxima de 1.160 CP si o viteza de top de pana la 350 km/h.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ patru ani, super-masina pe care oficialii de la Aston Martin planuiesc sa o vanda sub denumirea de Valkyrie va fi oferita in doua versiuni diferite de caroserie. Pe langa varianta cu plafon fix - ce nu mai reprezinta nici pe departe o noutate absoluta, clientii cu dare de mana vor putea opta si pentru o configuratie cu acoperis detasabil, specifica optiunilor de tip Roadster.

Aston Martin Valkyrie Spider

Lansata cu surle si trambite la jumatatea lui august - acum circa zece zile, aceasta iese in evidenta, la randul ei, printr-un design SF, creionat pentru un maximum de eficienta aerodinamica, in cazul in care mai era necesara o asemenea mentiune.

Seria vestilor bune continua cu sistemul de propulsie hybrid, care debuteaza cu un benzinar V12 de 6.5 litri si 1.000 de cai putere, capabil sa se tureze pana la 11.100 rpm, asa cum precizam si anterior. Unitatii dezvoltate de specialistii Cosworth i se alatura un motor electric de la Rimac, cu undeva in jurul a 160 de cai putere, noul Aston Martin Valkyrie Spider venind astfel - la pachet, cu pana la 1.160 de cai putere.

Valoarea specifica sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ramane decat un mare mister insa, cu pedala de acceleratie la podea, super-masina de peste doua milioane de lire sterline atinge o viteza maxima de 350 de kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Aston Martin Valkyrie Spider
mai multe