Va fi cea mai SF decapotabila de pe strada. Prima fotografie oficiala a fost publicata chiar acum

Va fi cea mai SF decapotabila de pe strada. Prima fotografie oficiala a fost publicata chiar acum
  • Va fi cea mai SF decapotabila de pe strada
  • Prima fotografie oficiala a fost publicata chiar acum
Distribuie pe Facebook

O motorizare cu 12 cilindri in V si pana la 1.160 CP va desavarsi reteta vizuala demna de un OZN.

Prezentata publicului larg acum mai bine de patru ani, super-masina pe care Aston Martin planuieste sa o comercializeze sub numele de Valkyrie va fi oferita - dupa cate se pare, in doua versiuni de caroserie. Pe langa varianta cu plafon fix, ce nu mai reprezinta nici pe departe o noutate absoluta, clientii cu dare de mana vor putea opta si pentru o configuratie specifica optiunilor de tip Roadster.

Anuntata chiar in cursul diminetii zilei de astazi, aceasta din urma va debuta oficial in data de 12 august 2021.

Nota de plata nu reprezinta decat un mister in clipa de fata, insa fiecare aventura la volanul / bordul noului Aston Martin Valkyrie Roadster se anunta a fi o experienta cu adevarat memorabila - mai ales in lipsa plafonului. Nu de alta, dar imediat in spatele scaunelor pentru sofer si pasageri, montata central, o motorizare aspirata cu 12 cilindri in V promite sa se tureze pana la 11.100 de rotatii per minut.

Creatie specialistilor Cosworth, aceasta se mai poate lauda si cu o putere de 1.000 CP dintr-o capacitate de 6.5 litri.

Totodata, super-masina pe care Aston Martin planuieste sa o comercializeze sub numele de Valkyrie va mai oferi si un motor electric dezvoltat de Rimac, care va contribui cu alti 160 CP. Prin urmare, puterea intregului ansamblu este de 1.160 CP, arhisuficient pentru ca - cu pedala de acceleratie la podea, problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea in ~2.5 secunde.

Aston Martin Valkyrie Roadster

Distribuie pe Facebook
mai multe