Vara asta se poarta S-ul Cabrio. Cat costa in Romania decapotabila germana

Vara asta se poarta S-ul Cabrio. Cat costa in Romania decapotabila germana
  • Noul Mercedes porneste in Romania de la 139.278 euro
  • Decapotabila germana ofera trei motorizari mari si late
  • Modelul de top se lauda cu un total de 630 CP si 1.000 Nm
Distribuie pe Facebook

Anuntat cu surle si trambite la inceputul lui septembrie 2015 si dezvaluit public cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Frankfurt aproximativ doua saptamani mai tarziu, primul S-Class Cabriolet din istoria celor de la Mercedes a ajuns in cele din urma si pe piata din Romania.

Luxoasa decapotabila germana porneste de la 139.278 de euro si ofera in schimbul acestei sume de bani o motorizare bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitate de 4.663 centimetri cubi, ce dezvolta aproximativ 455 de cai putere si 700 de Newton-Metri.

Fiecare Mercedes S500 Cabriolet este livrat la pachet alaturi de o transmisie automata cu noua rapoarte, plus un sistem de tractiune spate, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in circa 4.6 secunde. Viteza maxima? Limitata la 250 de kilometri pe ora.

Pentru cei care cauta un plus de performanta, decapotabila germana ofera inclusiv un V8 bi-turbo de 5.5 litri, 585 CP si 900 Nm. Fisa tehnica mai cuprinde in cazul de fata si o cutie automata cu sapte rapoarte, respectiv un sistem de tractiune integrala.

Mercedes S-Class CabrioletMercedes S-Class Cabriolet

Drept urmare, atingerea primilor 100 km/h nu dureaza mai mult de 3.9 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi nestingherit incursiunea pana la... ei bine, tot pana la 250 de kilometri pe ora multumita limitei electronice care insoteste si Mercedes-ul S63 AMG.

Lista cu optiuni de propulsie se incheie cu o unitate V12 bi-turbo de sase litri, ai carei 630 de cai putere si 1.000 Newton-Metri ajung (exclusiv) catre rotile spate tot prin intermediul unei transmii automate echipate cu un total de sapte trepte de viteza.

In ceea ce priveste performantele, noul Mercedes S65 AMG Cabriolet promite atat o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.1 secunde, cat si o viteza maxima limitata electronic - bineinteles - la pragul celor 250 de kilometri pe ora.

Cele doua versiuni de motorizare anterior mentionate au un pret minimum de 188.610 euro, respectiv 256.440 euro, cei aflati in postura achizitionarii unui astfel de automobil urmand a se confrunta cu dilema daca sa opteze pentru decapotabila germana sau un Bentley GTC.

Mercedes S65 AMG CabrioletMercedes S65 AMG Cabriolet

Mercedes S65 AMG Cabriolet

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (61) Poze Mercedes S-Class Cabriolet
mai multe