Vechea masina a lui Max Verstappen, scoasa la vanzare pe internet. Ar putea fi unica pe Pamant

Vechea masina a lui Max Verstappen, scoasa la vanzare pe internet. Ar putea fi unica pe Pamant
  • Vechea masina a lui Max Verstappen, scoasa la vanzare pe internet
  • Ar putea fi unica pe Pamant
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor V12 twin-turbo lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte pentru a livra rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 725 de cai.

O companie specializata in comercializarea masinilor de lux are in stoc, la vanzare, un Aston Martin extrem de special. Este vorba despre un DBS Superleggera detinut anterior de Max Verstappen, actualul campion mondial de Formula 1.

Produsa in 2019, respectiva creatie vine cu o caroserie finisata in nuanta Hyper Red si insotita de diferite elemente din fibra de carbon, dupa cum reiese si din imaginile atasate anuntului publicat de dealer.

Aston Martin DBS Superleggera de vanzare

De cealalta parte a portierelor, la nivelul departamentului interior, impresionantul Aston Martin DBS Superleggera ofera o tapiterie din piele de culoare albastra. Plus cusaturi rosii, instalatie audio de la Bang & Olufsen si alte dotari de lux.

Insotita de un rulaj de 12.020 de kilometri, conform anuntului de vanzare, vechea masina a lui Max Verstappen, actualul campion mondial de Formula 1, gazduieste in compartimentul motor un V12 twin-turbo.

Lista atractiilor principale continua cu o putere maxima de 725 de cai, livrata rotilor de pe puntea spate prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte. De unde si timpul de 3.4 secunde pentru sprintul 0 - 100 de kilometri pe ora.

Nota de plata a respectivei creatii, ce promite sa atinga o viteza maxima de 340 de kilometri pe ora cu pedala de acceleratie la podea, se ridica la suma de 398.033 de euro, anunta dealer-ul din Tarile de Jos.

Aston Martin DBS Superleggera de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Aston Martin DBS Superleggera de vanzare
mai multe