Vechea masina a lui Nick Mason, scoasa la vanzare pe internet. Are un motor aspirat cu 12 cilindri si o cutie manuala in cinci rapoarte

Vechea masina a lui Nick Mason, scoasa la vanzare pe internet. Are un motor aspirat cu 12 cilindri si o cutie manuala in cinci rapoarte
  • Vechea masina a lui Nick Mason, scoasa la vanzare pe internet
  • Are un motor aspirat cu 12 cilindri si o cutie manuala in cinci rapoarte
Distribuie pe Facebook

Nota de plata? Circa 120.000 de lire sterline - conform anuntului publicat pe un site de specialitate.

O masina achizitionata de Nick Mason in 1989 si detinuta de basistul celebrei trupe britanice Pink Floyd vreme de trei ani, timp in care acesta a parcurs undeva in jurul a 3.200 de kilometri, a pornit recent - cu doar cateva zile in urma, in cautarea unei noi case. Este vorba, mai exact, despre un Ferrari finisat, inainte de a parasi linia de asamblare, intr-o nuanta inchisa de albastru, respectivul Testarossa venind insa - la momentul de fata, cu o caroserie de culoare rosie.

Ferrari Testarossa

Disponibila in schimbul unei sume de aproximativ 120.000 de lire sterline, conform anuntului publicat pe un site de specialitate, sportiva de origine italiana gazduieste sub capota - instalat central, un motor aspirat cu 12 cilindri si o capacitate de 4.943 de centimetri cubi. Conceput pentru a livra rotilor spate, prin intermediul unei cutii manuale cu cinci rapoarte, undeva in jurul a 380 de cai putere, indeajuns pentru o viteza maxima de 290 km/h.

Schimbata de basistul celebrei trupe britanice Pink Floyd pe un 365 GTB/4 Daytona, respectiva masina de la Ferrari vine - zilele acestea, cu aproape 50.000 de kilometri pe ceasurile de bord. Din meniu nu lipsesc - daca mai trebuia cumva mentionat, nici farurile escamotabile, nici jantele din aliaj in cinci spite, evacuarea cvadrupla si, de cealalta parte a usilor, presupunand ca mai era nevoie de o astfel de precizare, tapiteria realizata din piele neagra sau volanul cu trei spite.

Ferrari Testarossa

Ferrari Testarossa

Ferrari Testarossa

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Ferrari Testarossa
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2022