VIDEO cu noul Bugatti Centodieci. Cum arata de aproape masina mai puternica decat Chiron

VIDEO cu noul Bugatti Centodieci. Cum arata de aproape masina mai puternica decat Chiron
  • Bugatti a prezentat la sfarsitul saptamanii trecute o noua masina
  • Este vorba despre Centodieci, un omagiu adus legendarului EB110
  • Motorizarea ascunsa sub capota va dezvolta o putere de 1600 CP
Distribuie pe Facebook

Productia totala va fi limitata la doar zece unitati, fiecare oferita spre vanzare in schimbul unei sume nete de opt milioane de euro.

Bugatti a profitat de editia din acest an a celebrului Concurs de Eleganta de la Pebble Beach pentru a prezenta in fata lumii intregi o noua masina.

Este vorba, mai precis, despre exoticul Centodieci, un omagiu adus legendarului EB110 - dar care foloseste platforma tehnica a actualului Chiron.

Sub capota, un motor cu 16 cilindri in W si patru turbine dezvolta o putere maxima de 1.600 de cai, cu peste 50% mai mult decat in cazul unui Veyron.

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza intr-un timp de doar 2.4 secunde, pe cand sprintul 0 - 200 km/h dureaza 6.1 secunde.

O viteza maxima limitata electronic la "numai" 380 de kilometri pe ora incheie lista cu performante a noului si, totodata, exoticului Bugatti Centodieci.

Masina care, spre deosebire de EB110, Chiron, dar si Veyron, nu va fi oferita decat in zece exemplare, fiecare disponibil pentru opt milioane de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 August 2019