VIDEO in detaliu cu noua creatie KOENIGSEGG, un hypercar cu 1.600 CP si 482 km/h viteza maxima

VIDEO in detaliu cu noua creatie KOENIGSEGG, un hypercar cu 1.600 CP si 482 km/h viteza maxima
  • Dezvolta pana la 1.600 CP
  • Viteza maxima de 482 km/h
  • Pretul incepe de la 2.5 milioane de euro
Distribuie pe Facebook

Cei de la DragTimes au publicat un clip video in detaliu cu noua creatie a lui Christian von Koenigsegg. Jesko a debutat la Salonul Auto de la Geneva si va fi replicat in numai 125 de exemplare.

Cu un pret care porneste de la 2.5 milioane de euro, Koenigsegg Jesko este una dintre cele mai scumpe masini noi pe care le poti cumpara in prezent. Performantele, atentia la detalii si aspectul de nava spatiala au contat mai mult in ochii clientilor.

Spunem asta pentru ca toate cele 125 de exemplare au fost deja cumparate, primele 83 chiar inainte de lansarea oficiala care a avut loc in luna martie la Geneva. Restul de 42 s-au dat in primele cinci zile de dupa eveniment.

Jesko este propulsat de un V8 twin-turbo de 5.0 litri care dezvolta 1.280 de cai putere atunci cand este alimentat cu benzina de pompa. Cu combustibil E85, unitatea dezvolta 1.600 de cai putere si 1.500 Nm cuplu, ceea ce ii permite masinii, cel putin teoretic, sa atinga o viteza maxima de 482 km/h.

Piesa de rezistenta este fara indoiala transmisia Light Speed Transmission. Creatia lui Christian von Koenigsegg, aceasta cutie de viteze poate schimba din orice treapta in orice treapta extrem de rapid.

Cei de la DragTimes au avut ocazia sa studieze in detaliu noul Koenigsegg Jesko, iar acum o poti face si tu daca dai play clipului video de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Mai 2019