Video: Noul Ford Mustang Boss 302 spulbera marele BMW M3 la Laguna Seca

Video: Noul Ford Mustang Boss 302 spulbera marele BMW M3 la Laguna Seca
Si de parca asta nu ar fi destul de impresionant, boss-ul muscle car-urilor americane distruge si timpul obtinut de supercarul german Audi R8 pe acelasi circuit din California.
Distribuie pe Facebook
A fost o perioada in care masinile europene erau imbatabile la performantele obtinute pe circuit, iar modelele de peste Ocean se faceau intotdeauna de ras atunci cand venea vorba de o comparatie directa intre cele doua. Dar acele timpuri au apus demult, iar America ne ofera acum un nou performer dupa magnificul Chevrolet Corvette ZR1 - Ford Mustang Boss 302, o adevarata legenda readusa la viata.

Revenind dupa o absenta de aproximativ patru decenii, boss-ul muscle car-urilor americane ascunde sub capota un urias motor V8 de 5.0 litri, ce este capabil sa livreze celui aflat in spatele volanului nu mai putin de 440 cai putere si 515 Nm. Alte detalii impresionante cu care se lauda noul model de performanta de peste Ocean includ, insa nu se limiteaza la transmisie modificata, suspensie ajustabila, frane performante, dar si capacitatea de a suporta forte laterale de pana la 1.0 G.

Indeajuns insa cu vorba; e momentul sa trecem la fapte! Noul si impresionantul Ford Mustang Boss 302 a fost surprins recent in California, pe circuitul Laguna Seca, unde a reusit sa surclaseze modele mult mai bine cotate, precum deja-legendarul BMW M3 si supercarul cu motor central Audi R8.

Noul Ford Mustang Boss 302 spulbera marele BMW M3 la Laguna Seca



Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Martie 2011