Viitorul Nissan GT-R promite un nou record la Nurburgring

Viitorul Nissan GT-R promite un nou record la Nurburgring
Umbla vorba prin targ ca inginerii de la Nissan pregatesc un nou update pentru al lor supercar GT-R. Din pacate, informatiile oficiale lipsesc la acest moment, insa este bine de stiut cam ce ne-ar putea astepta - un plus de 30 CP, un total de 560 cai putere si un nou record la Nurburgring.
Distribuie pe Facebook
Lansat in urma cu aproximativ patru ani si inzestrat cu undeva in jurul a 480 cai putere, Nissan GT-R a transformat circuitul de la Nurburgring intr-un interminabil subiect de dezbatere. Mai exact, la anuntul celor sapte minute si 29 de secunde obtinute de supercarul japonez, lumea auto a explodat precum un vulcan in plina activitate.

Trei ani mai tarziu, constructorul din Tara Soarelui Rasare a pregatit un facelift subtil pentru automobilul sau, principalele imbunatatiri constand in cresterea valorilor maxime pana la 530 CP si 612 Nm, perfectionarea coeficientului aerodinamic, upgradarea transmisiei si modificarea suspensiei, respectiv a trenului de rulare. In urma acestui tratament, performanta de la Nurburgring a Nissan-ului GT-R a crescut considerabil, timpul reusit coborand pana la pragul celor sapte minute si 24 secunde.

Iar vestile bune par sa nu se opreasca aici. Conform ultimelor zvonuri, inginerii japonezi pregatesc un nou upgrade pentru al lor supercar. Din nefericire, informatiile oficiale lipsesc la acest moment, insa este de asteptat ca viitorul GT-R sa primeasca un nou plus de putere (30 CP, mai exact), urmand a ascunde sub capota nu mai putin de 560 CP. De asemenea, se pare ca Nissan a confirmat deja ca noua versiune a modelului sau va avea nevoie de aproximativ sapte minute si 16 secunde pentru a parcurge un tur la Nurburgring.

Momentan, data debutului ramane un mister. Cu toate acestea, se pare ca noul-si-imbunatatitul Nissan GT-R este mai aproape decat am putea crede...

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Octombrie 2011