Viitorul SUV Lamborghini va aduce c-un BMW X6, s-ar putea numi Deimos

Viitorul SUV Lamborghini va aduce c-un BMW X6, s-ar putea numi Deimos
Dupa experimentul denumit LM002, inginerii Lamborghini revin in laboratorul din Sant'Agata Bolognese si planuiesc dezvoltarea unui nou SUV. De-aceasta data insa, reteta va fi schimbata considerabil, cele mai noi zvonuri sustinand ca viitoarea creatie a constructorului italian va aduce destul de mult - cel putin din punct de vedere estetic, cu deja-celebrul BMW X6.
Distribuie pe Facebook

Urmand a debuta in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Beijing, eveniment ce-si va deschide larg portile in aproximativ doua saptamani, viitorul SUV Lamborghini va fi inzestrat cu un design Fastback, similar celui regasit in cazul extrem de popularului BMW X6. De asemenea, din meniu nu vor lipsi nici similaritatile cu recent-lansatul Aventador, pachetul estetic urmand a fi completat de blocurile optice inzestrate cu tehnologia LED, componentele aerodinamice din fibra de carbon si jantele pe 24 inci, ce-ascund discuri carbon-ceramice.

In ceea ce priveste interiorul, cea mai noua creatie a constructorului din Sant'Agata Bolognese va putea gazdui pana la patru pasageri, intr-un ampatament de aproape aceeasi lungime ca a celui cu care este echipat germanul Audi Q7. Ca elemente principale de atractie, avem de specificat plansa de bord a la Aventador, scaunele in genul celor prezente pe conceptul Sesto Elemento si, nu in ultimul rand, consola centrala ce se-ntinde de-a lungul intregului cockpit.

Referitor la capitolul motorizare, este de-asteptat ca viitorul SUV Lamborghini s-ascunda sub capota acelasi motor cu zece cilindri in V ce va propulsa si urmatoarea generatie a supercarului Gallardo.

Asa cum precizam si putin mai sus, noul si mult-anticipatul SUV Lamborghini va fi dezvaluit in premiera mondiala - sub forma de Concept Car!, cu ocazia Salonului Auto de la Beijing.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Aprilie 2012