Vitezomanii nu mai au scapare. Noua masina primita de POLITIE are 639 CP si face suta in 3.2 secunde

Vitezomanii nu mai au scapare. Noua masina primita de POLITIE are 639 CP si face suta in 3.2 secunde
  • Politia din Dubai a primit un Mercedes-AMG GT63 S
  • Motorul V8 twin-turbo dezvolta 639 de cai putere
  • Poate fi vazut prin apropierea obiectivelor turistice
Distribuie pe Facebook

Politia din Dubai se lauda cu o noua masina. Este vorba despre un Mercedes-AMG GT63 S; modelul german atinge 100 de km/h in doar 3.2 secunde si are o viteza maxima care depaseste 300 de km/h.

La finalul lunii trecute, politia din Dubai isi anunta fanii de pe Twitter ca a comandat o Tesla Cybertruck pe care urmeaza sa o primeasca in 2020. Asta chiar daca compania fondata de Elon Musk a declarat cu ocazia lansarii ca livrarile pick-up-ului electric nu vor incepe mai devreme de anul 2021.

In aceeasi postare mai era mentionata o masina care urma sa intre in flota politiei, iar acea masina tocmai a primit celebrele culori. Este vorba despre un Mercedes-AMG GT63 S, un bolid propulsat de un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri.

Mercedes-AMG GT63 S Politie Dubai

Unitatea livreaza ambelor punti 639 de cai putere si 900 Nm cuplu, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in doar 3.2 secunde si o viteza maxima de 315 km/h.

Flota de masini a politie din Dubai a inclus si inca mai include super masini precum Bugatti Veyron, Porsche 918 Spyder, Mercedes-Benz SLS AMG, Nissan GT-R, McLaren MP4 12C, Ferrari FF, Bentley Continental GT sau Audi R8.

Mercedes-AMG GT63 S Politie Dubai

La fel ca si acestea, Mercedes-ul AMG GT63 S va putea fi admirat prin apropierea obiectivelor turistice cum ar fi Burj Khalifa, La Mer, Jumeirah Beach Residence sau pe bulevardul Sheikh Mohammed Bin Rashid.

Distribuie pe Facebook
mai multe