Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor ar putea avea 333 de cai sub capota si 4x4 in standard

Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor ar putea avea 333 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a nemtilor ar putea avea 333 de cai sub capota si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze doar 4.6 secunde.

Dezvelit publicului larg acum mai bine de trei ani si jumatate - inca de la finalul toamnei lui 2019, cel mai recent Volkswagen Golf din istorie se vinde, zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni pe care nemtii le pun la dispozitia cumparatorilor isi va face loc - in perioada urmatoare, si un Golf R 333, modelul programat sa debuteze peste numai doua saptamani, chiar in ultima parte a lunii lui mai, fiind asteptat sa ofere un propulsor turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 2.0 litri, pe benzina, proiectat special pentru a livra persoanei de la volan, asemeni versiunii Golf R 20 Years, o putere de 333 CP.

Fisa cu specificatii tehnice ar putea continua - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz si, totodata, de la persoana la persoana, cu o transmisie automata in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, si un sistem inteligent de tractiune integrala, cu functie de vectorizare a cuplului, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu acceleratia la podea, exact ca in cazul variantei mentionate anterior, intr-un timp de numai 4.6 secunde, cu precizarea ca valoarea caracteristica vitezei de top nu ramane, pentru moment, decat o necunoscuta de proportii.

Un alt mare mister il reprezinta - presupunand ca mai era necesara cumva o astfel de afirmatie, in pretul de vanzare, primele informatii si detalii cu privire la noul Golf R 333 dezvaluind, in schimb, ca viitorii cumparatori vor putea experimenta, ramane de vazut daca in standard ori optional, si o evacuare semnata de specialistii marcii Akrapovic. Din peisaj nu vor lipsi, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic, nici jantele din aliaj de dimensiuni generoase - insotite de discuri de franare masive, farurile cu tehnologie LED, unite cu banda iluminata, caroseria de culoare galbena, acompaniata de elemente contrastante de negru si albastru.

Volkswagen Golf R 20 Years

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Volkswagen Golf R 20 Years
mai multe