Vrei un coupe hibrid cu 1.000 Nm cuplu? Polestar da startul precomenzilor, iar avansul este de numai 2.500 de euro

  • Polestar da startul precomenzilor pentru noul One
  • Avansul este de numai 2.500 de euro
  • Suedezii au primit peste 7000 de cereri pentru noul model
Distribuie pe Facebook

Reprezentantii Polestar au o veste buna pentru cei care vor sa intre in posesia unui Polestar 1, noul coupe hibrid dezvoltat de brand-ul de performanta al suedezilor de la Volvo. Lista de precomenzi a fost deschisa iar avansul este de numai 2.500 de euro.

De anul trecut, Polestar nu mai este o simpla divizie de performanta care imbunatateste modelele suedezilor de la Volvo, ci un brand de sine-statator care intentioneaza sa se bata pe viitor cu mai marii industriei.

Polestar 1 la Geneva

Primul model de serie dezvoltat dupa aceasta "ruptura" poarta numele de Polestar 1 si a debutat oficial in Europa in urma cu cateva zile, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Superbul coupe beneficiaza de un sistem de propulsie hibrid, compus dintr-o unitate de 2.0 litri pe benzina, capabila de 343 de cai putere, si doua motoare electrice de 218 cai.

Polestar 1 la Geneva

Daca puterea nu te da pe spate, cel putin teoretic (pentru ca practic o va face), atunci afla ca acest ansamblu dezvolta un cuplu total impresionant, de 1.000 Nm. In plus, in regim 100% electric, Polestar 1 poate parcurge pana la 150 de kilometri cu o singura incarcare.

Polestar 1 la GenevaPolestar 1 la Geneva

Coupe-ul hibrid este dezvoltat pe platforma Scalable Platform Architecture (SPA) si este asteptat sa intre in productia de serie la jumatatea anului 2019. Pana in acest moment, mai bine de 7000 de clienti au trimis cereri pentru un One, iar Polestar are acum o veste buna pentru acestia.

Polestar 1 la Geneva

Reprezentantii brand-ului de performanta suedez au anuntat ca listele de precomanda sunt deschise, insa aceasta veste nu este deloc buna daca nu traiesti in una dintre aceste 18 tari: China, Statele Unite ale Americii, Suedia, Germania, Norvegia, Olanda, Finlanda, Marea Britanie, Danemarca, Spania, Franta, Portugalia, Polonia, Italia, Austria, Elvetia, Belgia si Canada.

Polestar 1 la Geneva

Avansul cerut este de numai 2.500 de euro, insa exista o chichita. Noua masina a suedezilor va putea fi achizitionata doar pe internet, prin intermediul unui site dedicat sau a unei aplicatii mobile.

In plus, Polestar 1 poate fi obtinut doar pe baza unui abonament pe 2 sau 3 ani, care include si servicii suplimentare de preluare si de livrare dintr-un loc anume, dar si de inchiriere a altor modele Volvo si Polestar. Desigur, plata acestuia se va face lunar, insa suedezii nu au specificat exact ce costuri vor suporta clientii.

Polestar 1 la Geneva

Polestar 1 la Geneva

Polestar 1 la Geneva

Polestar 1 la Geneva

Polestar 1 la Geneva

Polestar 1 la Geneva

Polestar 1 la Geneva

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Polestar 1 la Geneva
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Martie 2018