Vrei una la fel? Afla cat costa nuanta exterioara a acestui Audi A8 de ultima generatie

Vrei una la fel? Afla cat costa nuanta exterioara a acestui Audi A8 de ultima generatie
  • Este un A8 L 50 TDI
  • Nuanta exterioara este oferita prin programul Audi Exclusive
  • Masina expusa la un showroom Audi din Germania
Distribuie pe Facebook

Acest Audi A8 50 TDI, asadar cu motor diesel V6, este expus momentan la showroom-ul Audi din Neckarsulm, Germania. Pe lista de dotari optionale regasim si o nuanta speciala, aleasa prin programul Audi Exclusive.

Noua generatie Audi A8 poate fi comandata in Europa cu doua motorizari: fie 55 TFSI cu propulsor pe benzina sau 50 TDI cu un motor diesel. In Romania, spre exemplu, clientii pot opta numai pentru un A8 50 TDI "obisnuit" sau cu ampatament marit (A8 L).

Audi A8 in Ara Blue Metallic

In aceasta configuratie, limuzina din Ingolstadt vine cu un agregat de 3.0 litri V6 capabil de 286 CP si 600 Nm cuplu. In ciuda unei mase proprii nu tocmai mici, masina atinge 100 de km/h in 5.9 secunde si are o viteza maxima limitata electronic la 250 km/h.

Audi A8 in Ara Blue Metallic

Un A8 L 50 TDI costa la noi in tara cel putin 98.600 de euro insa nemtii de la Audi au o lista lunga de dotari optionale care pot creste pretul final destul de mult. Pentru clientii care vor si mai mult de atat exista catalogul Audi Exclusive unde regasim inclusiv nuanta pe care o poti admira in aceste imagini.

Audi A8 in Ara Blue Metallic

Aceasta este denumita Ara Blue Metallic si costa 3.100 de euro pe piata din Germania. Inafara de un exterior care atrage toate privirile, acest A8 L 50 TDI expus intr-un showroom Audi din Germania are si un interior personalizat cu tot felul de materiale si nuante speciale care fac parte din acelasi catalog.

Spre exemplu avem o tapiterie din piele albastra pentru scaune, insertii albastre pe usi, cusaturi albastre si Alcantara albastra pe plafon. Toate acestea sunt complementate de ornamente din lemn de culoare deschisa.

Audi A8 in Ara Blue Metallic

Pretul acestui Audi A8 L nu a fost publicat dar cu siguranta vorbim de o suma care depaseste 120.000 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe