Acest Audi RS4 de 540 cp din Bucuresti le face cinste celor din BOR

Acest Audi RS4 de 540 cp din Bucuresti le face cinste celor din BOR
  • Masina avea 381 cp in varianta originala
  • Acum numara peste 540 cp, Stage 1
  • Modificarile sunt extrem de bine facute si cu bun gust
Distribuie pe Facebook

Mai curat ca o farmacie, acest Ausi RS4 este printre cele mai bine lucrate autoturisme din Romania in materie de tuning. Puterea este acum ceva mai mare ca cea din fabrica, iar sunetul evacuarii poate sa trezeasca un intreg detasament de armata.

Foto: Dragos Dristaru

Soferul a condus recent prin Bucuresti un Audi RS4 break din generatia B5. Cu tractiune integrala si cutie manuala, acest Audi a fost una din cele mai rapide masini de familie care concura cu BMW M3 si Mercedes-Benz C63 AMG. Dar era singura masina care era oferita cu celebra tractiune Quattro.

Dupa niste modificari de bun simt care au dus motorul doar in Stage 1, ca sa-si pastreze fiabilitatea si posibilitatea de a fi un daily-drive, masina are acum 540 de cp. Ceva mai multi decat acei 381 cp cu care venea din fabrica, nu? Extrem de interesant este ca vorbim atat de o masina puternica din fabrica, devenita acum si mai puternica, dar si despre un model extrem de rar: numai 6030 unitati au fost realizate la nivel mondial.

Audi RS4

Din fericire, un asemenea exemplar este si in Bucuresti, iar prin intermediul acestor imagini si acestui video, ne putem bucura si noi de ea. Evacuarea este pe masura puterii: pare sa fie o mitraliera pusa pe foc automat, gata sa nimiceasca vrajmasii. Speram doar ca politia nu are un sistem de masurare a decibelilor, pentru ca sigur "mitraliera" nu exista pe masina stoc.

Audi RS4

Audi RS4Audi RS4

Asadar, astazi va prezentam un exemplar de lux si foarte sportiv in acelasi timp, cu care iti poti duce copilul in vacanta. Uriasul portbagaj o face ideala pentru familisti. Pentru acei familisti care vor sa atinga 100 km/h in vreo 4 secunde si sa alerge cu peste 250 km/h pe autostrada. Iar numarul 666 BOR... face toti banii! :)

Audi RS4

Audi RS4

Audi RS4

Audi RS4

Audi RS4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi RS4
mai multe