Actul 1 din sonetul MBM: Ferrari F430 Spider - Lambo style

Actul 1 din sonetul MBM:  Ferrari F430 Spider - Lambo style
Nici vorba de ploaie sau de nori, dar ai soare din belsug, poate chiar un drum pe litoral. Trebuie sa iei putin in evidenta. Acum sa nu exagerezi. Nu a fost destul ca e un Ferrari F430 cu aproape 500 de cai putere, pe deasupra si varianta Spider.
Distribuie pe Facebook

Nu mai zicem de incalzirea in scaune, navigatia si cutia de viteze F1, nu de alta, dar astea intra in oferta de baza a masinii. Na, ca are si Ferrari optionale! Si tot cei de la MBM au scos din cutiute extra-optionale pe care nu le gasesti in orice catalog.

Actul 1 din sonetul MBM:  Ferrari F430 Spider - Lambo style

Putem vorbi de tuning cand spunem catalizatoare sport de la Turbo Performance, toba sport Tobi si chiptuning de la MBM, realizat in Germania. Asta s-ar traduce in aproximativ 55 de cap castig ... adica 550 la numaratoare. Ca nu erau destui. Pentru tinuta de drum s-au ales arcurile sport de la Vath, care coboara putin masina. Destul cat sa se aseze pe jantele Makaveli Casino din 3 bucati si 20'' la dimensiune.

Actul 1 din sonetul MBM:  Ferrari F430 Spider - Lambo style

La interior un DVD Clarion, boxe schimbate integral si gata cu distractia. Cireasa de pe tort, usile cu un sistem LSD modificat, lambo style.

Actul 1 din sonetul MBM:  Ferrari F430 Spider - Lambo style

Unii ar spune blasfemie. Cei de la LSD nu stiu ca se pot pune si pe F430 si asta poti sa verifici si singur. Pentru ei, realizarea celor de la MBM a fost o premiera. Gata comandate, dar inca pe drum, un eleron de carbon si un difuzor spate din acelasi material, ambele de la Hamman. Adica planuri de viitor. Ca sa parafrazam un mare om al vremurilor noastre, iarna nu-i ca vara. Nici Escalade-ul ca si Ferrari-ul. Bune amandoua, de e soare sau de ploua.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze Ferrari F430 Spider by MBM
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 11 Noiembrie 2009