Camioneta asta din Romania cu tractiune spate si motor V6 modificat te imbie sa faci burnout

Camioneta asta din Romania cu tractiune spate si motor V6 modificat te imbie sa faci burnout
  • Masina are acum 380 cp
  • Motorul este un 4.3 litri V6 aspirat
  • Automobilul a fost de vanzare
Distribuie pe Facebook

Nu putini au auzit de camioneta asta americana: un Chevrolet S10 cu pachet Xtreme, gandita special pentru iubitorii de viteza si modificari. Una din aceste rare aparitii este in Romania si incinge asfaltul.

Foto: Dragos Dristaru

Soferul a condus o camioneta... fierbinte. Un S10 Xtreme fabricat in 2001, o masina tipic americana gandita pentru performante. Motorul este un V6 de 4.3 litri care producea cam 200 cp in varianta standard, cuplat la o cutie automata cu levier la volan. Initial, Chevrolet S10 exista in varianta SS, redenumita apoi Xtreme. Ce inseamna asta?

Chevrolet S10

Pachetul Xtreme venea cu suspensii rigide, jante pe 16 inch, kit aerodinamic, modificari exterioare si interioare. Insa masina prezentata aici nu este un S10 standard. Conform proprietarului, in trecut a suferit mai multe modificari la motor care i-au crescut puterea actuala la 380 cp. Dar asta nu e tot: poate sa mai primeasca modificari pana la vreo 500 de cai!

Chevrolet S10

Tot farmecul acestei masini este caroseria de tip pick-up. O camioneta cu care iti faci treaba prin gospodarie, te duci la piata sa cumperi cartofi si muraturi, iar atunci cand vrei sa alergi de zor te pui langa un BMW si il faci de ras.

Speram sa vedem tot mai multe asemenea masini interesante pe strazile din Romania, desi, statul roman nu prea ne lasa, daca ne gandim cati bani ne cer pentru impozit la un motor de 4.3 litri...

Chevrolet S10

Chevrolet S10

Chevrolet S10

Chevrolet S10

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Chevrolet S10
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2018