Ce comoara poti cumpara cu 1650 Euro, usor negociabil

Ce comoara poti cumpara cu 1650 Euro, usor negociabil
Cand capota se ridica, lumea din jur isi pune mana la gura si ramane blocata. Geamurile originale marca Naichi sunt colorate custom sa nu se arda velurul de pe bancheta. Cand dai drumul la aerul conditionat, maciulia schimbatorului incremeneste, iar neoanele TUNNING SPORT TAIP-ER clipesc in sunetul de basssss. Iata cea mai tunata Dacie 1310 de pe ulita. Care este.
Distribuie pe Facebook

Cum de va permiteti sa faceti misto de munca omului??? Nu vedeti ca a muncit, a depus pasiune si spirit de imaginatie??? Cel care nu a pus niciodata un semn Naichi pe geamurile masinii, sa arunce primul piatra!!! Hmmmm... nicio piatra de nicaieri. Doar de la Braila.

Ce comoara poti cumpara cu 1650 Euro, usor negociabil

Din pacate, masina este de vanzare pe un site de vanzari auto, iar anuntul suna cam asa:

Dotari
jante aliaj, inchidere centralizata, alarma, radio/CD, interior velur, antifurt, proiectoare ceata, geamuri colorate

Informatii suplimentare
tuning

Descrierea vehiculului
Masina e impecabila..e facuta de la A la Z..toate piesele sunt noi..fara accident..acte la zi..merita vazuta..pretul este usor negociabil rog seriozitate!..

Pret: 1650 Euro

Ce comoara poti cumpara cu 1650 Euro, usor negociabil

Asfintit la sat, undeva in Braila. Si cand venea el pe ulita, in timp ce boxele Zgomotec cantau suierand "Buzele tale, doua petale!", la bodega se facu liniste... "Atentie, este Antonio, starul comunei noastre! Frangatorul de inimi si cursantul cel dintai de pe judet!" Intr-un final, evacuarea cvadrupla a tacut, satula de atatia cai-putere de strunit, si mioarele se puteau auzi din nou pe fundal, undeva departe, pe camp... Se lasa geamul colorat, cu folie scumpa M3, si Antonio scoate mana cu tatuajul cel nou la aer, un maieu transpirat se iveste. Ii face cu mana Vioricai sa se apropie, si lumea de la birt amuteste deodata!!! Tensiunea atinge cote maxime, dar Antonio, celebrul fost-sutitor in Spania acum 2 ani, spune incet, mijind pe sub ochelarii lui Fay Bang:

- Unicato, iti place fa noile mele jenti?

Fata rade emotionata, isi furiseaza privirea si se freaca cu un slap de cauciuc pe parul de pe picioare...


- Antonio, stii bine ca imi place racheta ta! Si flacarile, si luminile aistea halbastre, si sunetul asta de curse. Da chiar, ce curse ai mai castigat la capitala de judet?

Antonio rade multumit, se scarpina in ureche, isi regleaza oglinda cromata si porneste motorul. Viorica isi saruta cavalerul pe cal bleu si se retrage. Antonio ambaleaza motorul, care suna ca un veritabil muscle-car strans de c...uie, CD-ul cu "buzele tale" sare de la gropi, iar masina dispare intr-un fum alb, de ulei amestecat cu benzina furata de la conducta... Ceilalti sateni urmaresc Reno-ul Berlina cu privirea si isi vad in continuare de halbele cu bere Malbera.


- Uau... Mare noroc pe fatuca ce-l va cuceri pe flacaul asta! Si bogat, si umblat si cu super-masina scumpa! Ai vazut bre Ionele ce lumina d-aia mova avea pe sub capota?

Viorica se intoarce la sters mesele de la birt, trista ca alesul inimii a disparut in vazduh. O asa comoara de "bajet" cu o asa comoara de masina... nici ca mai gasesti!

Ce comoara poti cumpara cu 1650 Euro, usor negociabil


PS: acesta este un text ironic, anti-kitsch tuning, special pentru a trage un semnal de alarma. Daca nu-ti dai singur seama ca iti bati joc de masina ta, atunci poti sa cazi prada ironiei celor din jur!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Ce comoara poti cumpara cu 1650 Euro, usor negociabil
mai multe