Cel mai tare Logan din Romania este de vanzare la super pret: poti face inconjurul lumii cu el

  • Masina a facut 30.000 de km in expeditie fara probleme
  • Toata echiparea este inclusa in pret
  • Masina se afla in Satu Mare
Distribuie pe Facebook

Doi temerari din Satu Mare au facut in 2018 o expeditie de peste 30.000 de kilometri cu un Logan special echipat. La bordul masinii, cei doi satmareni au traversat toata Asia, pana aproape de granita cu Coreea de Sud. Acum, masina care a vazut 17 tari este de vanzare.

Tata si fiu, Attila si Bertici Norbert din Satu Mare, au facut in 2018 o expeditie demna de tinut minute toata viata. Au traversat 17 tari din Asia si Europa, ajungand pana aproape de Coreea de Nord. Si cum calatoria s-a desfasurat numai prin tari cu... sosele indoielnice, s-au pregatit cu un autoturism pe masura. E vorba de un Logan modificat care a reusit sa traverseze fara probleme tari precum Rusia, Kazakhstan, Mongolia, Uzbekistan si multe altele.

Logan expeditie

Loganul care a participat la expeditie este acum de vanzare la un pret absolut decent. E vorba de 3550 de Euro pentru masina complet echipata. Si aici ne referim la troliu, suspensie Bilstein, ambreiaj nou, discuri frane noi, acumulator nou, doua roti de rezerva Michelin Alpin 6 noi, portbagaj de plafon si altele. Practic, acum poti cumpara un vehicul de expeditie gata preparat, fiabil, la un pret mic.

Logan expeditie

Asadar, iubitorii de aventura, calatorie, vanatoare sau pescuit sunt invitati sa isi cumpere o masina interesanta si plina de povesti. Dar, cel mai bine, poti sa vezi si singur locurile, oamenii, obstacolele si peisajele pe care le-a intalnit aceasta masina, uneori si la peste 3500 de metri altitudine, pe pagina oficiala a expeditiei de pe Facebook. Tot aici poti lua legatura si cu vanzatorul!!!

Logan expeditie

Logan expeditie

Logan expeditie

Logan expeditie

Logan expeditie

Logan expeditie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Logan expeditie
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2019