El Diablo: un BMW cu o culoare unica in Romania - rosu cromat

El Diablo: un BMW cu o culoare unica in Romania - rosu cromat
Cei de la hidro-transfer.ro au realizat un BMW unicat. Este vorba de un model Seria 6 645i decapotabil, care a primit o culoare noua, styling cu ajutorul luminilor si un interior complet refacut.
Distribuie pe Facebook

Iata cateva informatii despre cel mai extrem BMW modificat din Romania. Vopseaua este una rosu-cromat, unica in tara noastra, care costa in jur de 2500 de Euro. Nu este vorba de o infoliere a masinii cu o coala speciala cromata, ci este o vopsea speciala si extrem de interesanta. Cei de la hidro-transfer.ro s-au mai ocupat si de partea luminilor. Pentru a iesi in evidenta, proprietarul si-a dorit iluminarea celor mai interesante elemente sa se faca tot cu rosu, pentru a se asorta cu vopseaua cromata.

El Diablo are acum sigla luminata in rosu, jantele, grila frontala si farurile. Jantele masinii sunt si ele vopsite in aceeasi culoare a caroseriei. Trecand la interior, masina a primit o tapiterie noua, realizata din doua elemente: piele naturala neagra si Alcantara. Scaunele, bancheta si fetele de usi au fost imbracate in materialele noi.

Tot la interior, elementele de bord au fost si ele vopsite prin procedeul de hidro-transfer. Prin aceasta metoda inovatoare, orice element poate fi vopsit si poate primi orice fel de finisare vizuala: carbon, piele de sarpe, flori, jeans, picaturi de ploaie, etc.

Cu siguranta proprietarul acestui BMW este acum unul extrem de fericit. Masina nu poate trece pe strada neobservata si capteaza atentia oricui. Pretul total la care s-a ridicat totalitatea modificarilor este de 4000 de Euro. Un pret mult prea mic, pentru o lucrare mult prea mare, cu efecte secundare colosale si atragatoare!

El Diablo - BMW 645i

Distribuie pe Facebook
mai multe