Cum iti poti reface complet interiorul masinii prin hidrotransfer

Cum iti poti reface complet interiorul masinii prin hidrotransfer
Nu multa lume stie ca o tehnica foarte eficienta de vopsitorie, inclusiv a pieselor mici, este prin hidrotransfer. Dovada sta refacerea unui BMW Seria 7, al carui interior e compus din peste 70 de elemente care se imbina ca un puzzle. Cei de la hidro-transfer.ro au reusit insa imposibilul: sa ii dea sansa acestui interior extrem de uzat la o noua viata.
Distribuie pe Facebook

Fie ca vorbim de ornamente, prize de aer, piesele care compun fetele de usi, cotiera, bordul, diverse elemente de plastic sau metal, un lucru e clar: interiorul unei masini este mult mai complex decat exteriorul.

Reconditionare BMW hidrotransfer

Reconditionare BMW hidrotransferReconditionare BMW hidrotransfer

Si ca sa te inhami la refacerea unui astfel de proiect, mai ales al unei masini de lux cum este BMW Seria 7, iti trebuie ceva talent. Dar si tehnica. Si se pare ca cei de la www.hidro-transfer.ro au din amandoua. Pentru ca au demontat tot interiorul masinii si s-au apucat de treaba.

Piesele au fost curatate, slefuite si apoi vopsite prin tehnica numita hidrotransfer. Mai precis, vopseaua sau texturile alese de proprietar au fost puse pe elementele de plastic sau metal in apa. Daca vrei mai multe detalii despre aceasta tehnica ce poate fi folosita la o plaja uriasa de aplicatii, intra pe site-ul lor.

Reconditionare BMW hidrotransfer

Reconditionare BMW hidrotransferReconditionare BMW hidrotransfer

Ulterior, masina a fost finalizata, dar nu oricum, ci in mare stil. BMW-ul a primit insertii nou-refacute, cu textura de mahon, in locul celor originale care erau mono cromatice. Iar orice urma de uzura, zgarietura sau vopsea deteriorata din habitaclu a disparut cu desavarsire.

Pentru a vedea in totalitate rezultatul final, urmareste acest film care este mai mult decat elocvent:

Daca vrei mai multe detalii despre hidrotransfer sau vrei sa stii ce poti face si tu la masina ta ca sa-i oferi stralucirea si valoarea de alta data, poti lua legatura cu Bogdan (Tel: 0751.186.606) de la www.hidro-transfer.ro sau sa intri direct pe site.

Reconditionare BMW hidrotransferInainte

Reconditionare BMW hidrotransferDupa

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Reconditionare BMW hidrotransfer
mai multe