Mitsubishi EVO IX: project car

Mitsubishi EVO IX: project car
Despre Mitsubishi EVO IX se stie ca e rea din nastere, chiar foarte rea. Insa proprietarul exemplarului de mai jos s-a gandit sa o faca si mai agresiva, asa ca a dat militaria jos din pod.
Distribuie pe Facebook
Motorul de 2.2 L a primit interne noi, dintre care amintim biele Eagle, pistoane Wiseco, turbina FP Red, pompa de benzina Walbro 255 LPH, axe cu came Brian Crower Stage 3, injectoare de 780cc, prezoane chiuloasa APR, supape si arcuri Brain Crower.

In ceea ce priveste partea de racire si evacuare, intercooler-ul si tubulatura acestuia au fost inlocuite cu elemente OBX Racing, radiator Koyo Rad cu furtune siliconice Autobahn88 si evacuare Tanabe de 76mm, invelita in banda termoizolanta.

Trenul de rulare nu a suferit prea multe modificari, kit-ul de frane fiind inlocuit cu unul Brembo cu 4 pistonase si discuri ceramice DBA Racing.

Urmatorul pe lista este un soft asigurat de SPA Racing, iar mecanica masinii o va face Eduard Stan. Cu atatea elemente schimbate, datele tehnice se lasa inca asteptate, deoarece masina este in lucru.

Asteptam, asteptam…

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Mitsubishi EVO IX: project car
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 16 Septembrie 2009