Pasiune pe 4 roti: Peugeot 206 by Adrian

Pasiune pe 4 roti: Peugeot 206 by Adrian
Un proprietar fericit se recunoaste dupa zambetul pe care il afiseaza cand isi priveste masina. Dar parca mai un pic mai fericit decat 'foarte fericit' e Adrian cand povesteste despre al sau Peugeot 206, indeosebi despre rezultatul obtinut in urma unor etape anevoioase de modificari si restilizari. Am intalnit si pasionati fericiti!
Distribuie pe Facebook

Primul contact pe care l-a avut cu masina visurilor lui a fost in urma cu aproape 10 ani, pe la sfarsitul lui 2000, mai exact. Adrian avea pe atunci doar 12 ani, insa designul revolutionar cu care a venit la pachet 206-le i-a sucit mintile - iremediabil! Dupa ce a obtinut permisul de conducere si alti doi ani de practica pe Dacia, a achizitionat bijuteria.

Pasiune pe 4 roti: Peugeot 206 by Adrian


Pe atunci, 206-le productie 2005, cu 19.000 km pe bord se gasea inca in intunericul anonimatului. Si asa a ramas timp de un an, pana cand, in aprilie, 2009, au inceput sesiunea de modificari. Iar Adrian nu s-a oprit pana cand ... pana cand, sa zicem, masina a fost de nerecunoscut.

Pasiune pe 4 roti: Peugeot 206 by Adrian


Mai intai de toate, 206-le negru 1.4 HDi de 70 CP de fabrica (vei afla mai tarziu de ce "aproape") a primit un set de xenoane de 6000k, faruri dayline cu interior negru si stopuri LED. Apoi, pe rand, Adrian a renuntat la manerele de pe usile din spate, portbagajul a fost astupat, sigla de pe grila fata a disparut, ca si bandourile de altfel.

Pasiune pe 4 roti: Peugeot 206 by Adrian


De asemenea, pentru un look superfinisat, Adrian a optat pentru un bodykit Carzone Samurai, iar masina a primit o evacuare dubla din inox, folie si o vopsea negru mat. Un "bronz" de care Adrian - si nu numai!, e foarte incantat.

Pasiune pe 4 roti: Peugeot 206 by Adrian


Iar daca povestim un pic si despre muzica, proiectul lui Adrian capata deja o forma foarte palpabila. La interior isi fac simtita prezenta la maximum un subwoofer si un amplificator Blaupunkt, plus playerul Alpine 9884R.  So, like it loud?

Pasiune pe 4 roti: Peugeot 206 by Adrian

Pe viitor sunt in plan un set de jante noi, o suspensie sport si un interior complet customizat. De faptul tot ce isi propune Adrian isi gaseste o finalitate  ne-am convins, deci ne asteptam la "recidive" fericite.

Pasiune pe 4 roti: Peugeot 206 by Adrian

Pentru ca foarte putini sunt aceia care-si indreapta atentia catre micul Peugeot 206 cand vine vorba de tuning, rezultatul obtinut de Adrian a fost consemnat cu mare mandrie. Pasiunea a fost, din nou, pusa cu succes pe patru roti. Felicitari, Adrian!

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Peugeot 206 by Adrian
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 4 Martie 2010