Project Tuningway: Peugeot 206 by Sorin

Project Tuningway: Peugeot 206 by Sorin
Cateodata, cand vezi ceva ti se pare imposibil. Apoi, usor-usor, nu ti se mai pare imposibil. Incerci, perseverezi si la final esti fericit. Acum tu ai acel "ceva" care impulsioneaza pe altii sa ridice la rang de arta tuningul. Pentru detalii lamuritoare, afla astazi povestea lui Sorin si al sau Peugeot 206!
Distribuie pe Facebook

Fiecare poveste are un inceput, iar 206-le lui Sorin nu face exceptie de la aceasta regula. La baza un 1,4 HDi de 68 CP - dupa o resoftare a ajuns la 90, masina a fost achizitionata de la o reprezentanta dupa vizionarea unui material despre un 206 modificat, direct in ideea de tuning. Astfel, a durat mai putin de un an pana cand Peugeot-ul a inceput sa capete forme de-a dreptul apetisante.

Project Tuningway: Peugeot 206 by Sorin


Mai intai, Sorin a hotarat ca exteriorul merita o imbunatatire radicala.  A fost montata o capota Bad Look cu aerisire customizata, praguri custom, bara fata RDX, bara spate CARZONE, eleron RC si evacuare BORLA cu traseu de inox stanga/dreapta. S-a continuat cu asuptarea haion-ului, a badourilor si manerelor spate, aplicarea foliei omologate in fata si in spate, stergatorul luneta a fost eliminat din ecuatie si au fost montate semnalizatoare laterale cu LED Dectane, o instalatie xenon faza scurta 6000 k, stopuri cu LED Dectane si distantiere fata/spate 10mm WOLFRACE.

Project Tuningway: Peugeot 206 by Sorin


De asemenea, strategia de tuning a inclus si discuri Brembo aerisite si cu stratii, arcuri H7R, plus jante DYNAMICS JET de 17'' si anvelope YOKOHAMA PARADA 205/40/17. Acum, interiorul era gata sa-si primeasca propria portie de tuning.

Project Tuningway: Peugeot 206 by Sorin


Volanul si frana de mana au fost imbracate in piele, iar pe portierele fata si sub bord au fost montate LED-uri. Ornamentele de interior au devenit gri, ca si ornamentele praguri, de altfel, iar ceasul suplimentar - Voltmetru, vine cu suport customizat.

Project Tuningway: Peugeot 206 by Sorin


Capitolul "Muzica" nu se lasa mai prejos, drept dovada a perseverentei lui Sorin. Dupa ce au fost bine antifonate usile fata/spate si portbagajul STP, si-au gasit locul in micul 206 un subwoofer JBL 250W RMS, 6 difuzoare si un player ALPINE, un amplificator 1X400W RMS si un condensator HIFONICS , impreuna cu un set de cabluri de alimentare 4AWG HIFONICS.

Project Tuningway: Peugeot 206 by Sorin



In viitorul apropiat Sorin planuieste sa achizitioneze pentru masina un set de scaune DTS, un alt bodykit - de aceasta data, din plastic, e hotarat sa renunte la fibra, si o admisie Pipercross.

Project Tuningway: Peugeot 206 by Sorin


Sorin este membru 4Tuning si, totodata, a clubului Street Zone, iar mandrul sau Peugeot 206 poate fi considerat una din cele mai rasfatate masini ale expozitiilor de tuning marca A.R.T.A & 4Tuning. Dovezi? Numarul domnisoarelor pozate alaturi de el este direct proportional cu blitz-urile atintite asupra lui. Felicitari, Sorin!

Foto:  Aero.Edits

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Peugeot 206 by Sorin
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 18 Ianuarie 2010