Toyota Hilux TTE tunata de WRC

Toyota Hilux TTE tunata de WRC
Nu in fiecare zi vezi un pick-up care sa-ti dea impresia ca esti intr-un cockpit de raliu. Da, dar nu in fiecare zi apare revista 4tuning... O Toyota Hilux cu tractiune integrala putin mai iesita din comun a fost "inspectata" de redactorii 4tuning. Concluzia ? Un suflet de raliu intr-o caroserie de off-road. Se poate asa ceva?
Distribuie pe Facebook

Aspect sportiv si agresiv

Proprietarul a dorit sa-si pastreze anonimatul. Insa va putem spune noi cu siguranta ca pasiunea pentru masini a fost dusa departe cu acest model de Toyota. Un tot-teren care de la departare ar parea banal, chiar stock. O sigla mica ii tradeaza echiparea tunerului oficial Toyota TTE. Un bull-bar imens din inox protejeaza partea frontala. Daca te uiti mai atent, vei observa si niste proiectoare cu halogen, parca imprumutate de pe un WRC de etapa nocturna. In rest, la exterior, stopurile spate cu sticla clara si ornamentul de esapament de la Borla ii dau masinii un aspect sportiv si agresiv.

Toyota Hilux TTE tunata de WRC

Ceva interesant cat de cat?

Pentru ochiul cunoscator ar mai fi ceva: in varful plafonului, intr-un glob de sticla mata, o camera video te duce deja cu gandul la since-fiction. In spate, pe usa rabatabila a spatiului de depozitare, o a doua camera Clarion CC425E te indeamna sa te intrebi ce ascunde aceasta masina nevinovata in interior. Ceva interesant cat de cat ?

Toyota Hilux TTE tunata de WRC

Scaune sport de la FK

Cum deschizi usa soferului, doua scaune sport de la FK iti sar imediat in ochi. Sunt rosii, se asorteaza cu volanul MOMO Trek cu diametrul de 13,8 inci. Podeaua este acoperita cu tabla de aluminiu. Un set de 4 intrerupatoare generale si gata, ai impresia ca esti in masina lui Titi Aur. Dar inca nu am descoperit totul. Un DVD Player motorizat Clarion VRX918R cu monitor de 6.5 inci tradeaza masina: nu este numai imaginea si impresia unui interior de raliu. Legat la unitatea principala, o magazie de CD-uri tot Clarion, ascunsa undeva intre scaunele din spate. Sunetul este transmis in interior prin intermediul unui set Kenwood, 2 tweetere fata si 4 boxe pe 3 cai pozitionate in usi.

Toyota Hilux TTE tunata de WRC

Placerea nu are limite

Pasagerii din locurile posterioare nu sunt nici ei neglijati. Un subwoofer activ Infinity de 10" scoate destula putere incat sa stinga flacara unei brichete. Cati vati ?? Strict confidential. Poate mai multi decat ar fi avut nevoie aceasta masina. Dar placerea nu are limite, nu in cazul proprietarului acestei masini. Pe partea de video si multimedia, nu am terminat inca: in spate, un monitor SAVV motorizat de 8 inci de plafon si un DVD Player pentru acesta, pozitionat intre scaune, marca Directed Audio. Si in caz ca cineva doreste sa pastreze traditia casetelor VHS, un video-player Clarion este acolo "just in case".

Toyota Hilux TTE tunata de WRC

Concluzia?

Ne-a placut. Un rezultat pozitiv in incercarea de a combina utilul cu placutul. Un gigant cu suflet de WRC. Daca ar fi avut si "inima" unei masini de WRC, cu o herghelie de cai salbatici, rezultatul ar fi fost pozitiv. Poate chiar multumitor. Asa suntem noi, astia de la 4tuning, mai pretentiosi.

Toyota Hilux TTE tunata de WRC

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (37) Poze Toyota Hilux TTE tunata de WRC
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 14 Octombrie 2009