Un Audi RS7 Performance din Romania are mai multi cai decat cei oficiali, fara modificari

Un Audi RS7 Performance din Romania are mai multi cai decat cei oficiali, fara modificari
  • Masina are 605 cp de fabrica
  • Motorul este fabricat manual
  • Testul dyno a rezultat cu putere mai mare
Distribuie pe Facebook

De cele mai multe ori se intampla ca, atunci cand testezi o masina pe dinamometru, sa obtii o putere mult mai mica decat cea anuntata oficial. Iata ca aici vorbim de un fenomen invers: un Audi RS7 Performance are mai multa putere pe dyno, desi nu a suferit nicio modificare.

Soferul a condus o masina, pe cat de scumpa, pe atat de performanta. E vorba de o limuzina-coupe senzationala, un Audi RS7 cu motor V8, dar cu echipare Performance. Este vorba de pachetul suprem pe care il poti cumpara de fabrica la Audi, toate modificarile fiind realizate la ei in uzina. Practic este un RS putin mai puternic.

Audi RS7 Performance

Conform datelor oficiale, un Audi RS7 Performance produce 605 cp si un cuplu colosal de 706 Nm. Ceea ce inseamna oricum niste cifre cu mult peste ce ofera concurenta formata din BMW M5 sau Mercedes-Benz E63 AMG. Ce este ciudat si totodata foarte interesant e ca proprietarul a masurat masina pe un stand dyno si cifrele au fost... imbucuratoare.

Audi RS7 Performance

Se pare ca, datorita faptului ca aceste motoare performante sunt asamblate manual, nu pe linie, fiecare motor este altfel decat celalalt. Iar puterea, desi cea oficiala este la fel la toate, difera in realitate. Iar rezultatele dyno au aratat ca motorul are in realitate 625 cp si 740 Nm cuplu, desi nu are nicio modificare fata de varianta Performance de fabrica.

Masina mai are frane ceramice, pentru a opri de la viteze de top ce depasesc 300 km/h, cat poate prinde acolo unde legea permite. Plus o multime de dotari de confort si lux, lucruri pentru care un A7 este consacrat.

Audi RS7 Performance

Audi RS7 Performance

Audi RS7 Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Audi RS7 Performance
mai multe