Ursul roz by Pyp Hot Tuning - povestea unui client fericit

Ursul roz by Pyp Hot Tuning - povestea unui client fericit
Ce crezi ca poate fi mai frumos in lumea asta, chiar si in lumea tuningului, decat o poveste de viata frumoasa, care te va lasa la final impresionat? Nimic. Asta este si povestea unui urs roz, reconditionat si modificat special pentru a fi cadoul unei fete norocoase.
Distribuie pe Facebook

Despre Alin Opritescu am mai povestit, cu ocazia articolului despre acel Mercedes-Benz CLS Custom, facut in atelierul sau, Pyp Hot Tuning. Eu sunt Adi, fratele lui Alin.

Asta vara, fratele meu a zis ca vrea de ziua sotiei mele (cumnata-sa) sa ii faca cadou un tuning pentru prima masina din viata ei, o masina pe care urma sa i-o cumpar. Am tot cautat o masina care sa ii placa, dar stiti cum sunt femeile... Ba e asa sau nu e asa... Intr-o zi, m-a sunat fratele meu si mi-a zis ca a gasit o masina si ca e foarte ieftina. Adica 200 de Euro. Da, doua sute!

Ursul roz by Pyp Hot Tuning - povestea unui client fericit

Sotia m-a intrebat cand a auzit de pret daca vrea Alin sa ii tuneze o masina sau o bicicleta? Ca masina la 200 de Euro... Ce masina e aia? Am plecat cu sotia sa o vad. Masina era deja in curtea firmei. Un BMW ursulet, vai de capul lui... Cand o vazut sotia in ce stadiu e masina, cat e ea de blonda, s-a innegrit toata... In prima faza, a crezut ca e 1 aprilie si i s-a pregatit o farsa, dar nu era 1 aprilie. Si nici nu aveam chef de farse in ziua aia.

Ursul roz by Pyp Hot Tuning - povestea unui client fericit Ursul roz by Pyp Hot Tuning - povestea unui client fericit

A incercat Alin sa ii explice ce si cum, dar degeaba. Eu am crezut ce zice ''nebunul meu iubit'', ca doar l-am crescut si stiu la ce il duce capul. Asa ca, una peste alta, nevasta-mea a zis ca nu se urca ea in caruta cu pret de bicicleta si ca suntem paranoici. Dar s-a inselat.

Ca sa va zic - la aceasta masina s-a lucrat 3 luni si a fost desfacuta bucata cu bucata. I-a fost pus motor, bord, scaune ''de pe un Camaro'', tot interiorul refacut si tapiteria din piele naturala, jante, distantiere, toate noi. Fiind o masina la comanda, executantul ''Alin'' trebuia sa asculte clientul, adica Eu. O vreau asa, si asa, si mai vreau si asta, mai taiem aici si asa mai departe. Alin a zis ca daca fac asa ceva, el nu isi pune ''semnatura'' pe aceasta masina si ca o sa iasa... ''frumoasa cu flacari''.

Ursul roz by Pyp Hot Tuning - povestea unui client fericit

Ursul roz by Pyp Hot Tuning - povestea unui client fericit

Si da-i cu cearta si scandal, ca intre frati, nu ca intre client si executant. Pana la urma, ce sa fac? Am cedat si am zis: Lasa nebunul in pace, iar daca la sfarsit nu imi place, tu sa mergi cu ea! Dupa ce s-a terminat partea de tuning, vine bomba: SA O FACEM ROZ! Eu sunt chel, dar mi s-a sculat parul in cap! Dar iar a avut dreptate. A zis: E masina sotiei tale, nu a ta, asa ca taci si vezi-ti de ale tale, iar daca nu o sa ii placa, mai vorbim! In noaptea in care sotia mea a facut... ceva anisori, ca nu se zice asta, masina era gata, iar in acelasi timp se turna la atelier cimentul in hala, pentru a monta cuptorul de vopsitorie. Vreau sa precizez ca tot datorita mie nu am mai asteptat cuptorul iar masina, chiar daca e facuta in aer liber, are un luciu perfect, fara pic de fir de praf.

Ursul roz by Pyp Hot Tuning - povestea unui client fericit

Nu stiu daca ati vazut vreodata ce fata ar putea face o blonda care castiga 1 milion de Euro la loto, dar cam asa arata nevasta-mea cand a vazut masina. Investitia finala a fost undeva la 2000 Euro, fara manopera... ca suntem frati... si cred ca si daca as fi platit manopera, nu gaseam o masina la banii astia, refacuta total. La final au fost montate led-uri sub capota pentru a scoate in evidenta prizele de aer si motorul, pe timp de noapte.

Ursul roz by Pyp Hot Tuning - povestea unui client fericit

Si cum orice poveste are si o morala, in cazul lui Pyp Hot Tuning e una singura: Da-i masina pe mana si taci. Mai mult decat atat, Alin nu numai ca stie ce face, dar e constient ca exista multi altii ca el care au talent si nu se pot afirma. Si cum talentul trebuie cultivat din floarea varstei, Alin vrea sa organizeze cu mine incepand de anul care vine, o echipa de elevi din mai multe licee din Pitesti care sa lucreze la un proiect auto complet. Concret: se va cumpara un ATV, se va demonta si se va face o masina de la un cap la altul, gen Aixam. Sunt sigur ca la anul veti auzi de masina facuta de elevi si care va purta numele de ''NESA''. Numele nu este ales intamplator, este un omagiu adus tatalui nostru care era un mecanic deosebit si un impatimit al masinilor de mic litraj.

Despre Alin Opritescu si firma lui, Pyp Hot Tuning, ar mai fi multe de spus, dar un lucru este cert: nu o sa fie niciodata indeajuns de multe multumirile pe care i le aduc cei care ii trec pragul.

MULTUMESC FRATE!

Semnat, un alt client.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Ursul roz by Pyp Hot Tuning
mai multe