G-Power Typhoon RS - Cel mai puternic BMW SUV din lume

G-Power Typhoon RS - Cel mai puternic BMW SUV din lume
Uitati de noul BMW X5 M! Cel mai puternic SUV BMW din lume este aici! Se numeste G-Power Typhoon RS si beneficiaza de 625 cai putere! Cum nici un tuner serios nu poate accepta faptul ca un model de serie este mai puternic decat versiunea sa tunata, germanii de la G-Power aveau o mica problema de rezolvat: trebuiau sa pregateasca un X5 mai puternic decat noul BMX X5. Astfel a luat nastere G-Power Typhoon RS, o evolutie a precedentului G-Power Typhoon, ce beneficia de "doar" 525 cai putere (cu 30 CP mai putin decat noul X5 M).
Distribuie pe Facebook

Sub capota, V8-ul de 4.8 litri a fost supraalimentat cu un kit compresor SK III RS, ce lucreaza la o presiune de 1 bar, si dezvolta acum nu mai putin de 625 cai putere si 700 Nm! Ca rezultat, performantele sunt demne de numele pe care il poarta: 0 100 km/h in 4.5 secunde, 0 200 km/h in 16 secunde si viteza maxima de 285 km/h.


Insa indeajuns cu cifrele si sa trecem la aspect! Chiar daca avem de a face cu acelasi kit exterior ca la primul Typhoon, precizam in continuare ca vorbim despre unul dintre cele mai agresive X5-uri pe care le-ai putea "supara"... Iar acest lucru se datoreaza in special body kit-ului format din spoiler fata, praguri laterale, extensii pentru aripi, spoiler spate cu difuzor inclus plus evacuare montata central si eleron. Nota finala este data de omniprezentele jante G-POWER Silverstone, ce vin vopsite in negru si pe 23 inci.

Desigur, interiorul poate fi si el customizat cu o gama variabila de accesorii, de la volan sport, noi instrumente de bord si accesorii din aluminiu pana la piele sau Alcantara in orice culoare posibila.


Tot ce trebuie sa faci pentru a avea acest taifun pe roti este sa ai un BMW X5 E70 sau, mai simplu, sa il comanzi direct ca un intreg.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze G-Power Typhoon RS
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 August 2009