M3 E46, drogat de HPF

M3 E46, drogat de HPF
Cand vine vorba de M3, imaginea e clara: sportivitate maxima. Insa unii tuneri gasesc metode de a pulsa si mai mult ceea ce inginerii din fabrica nu au binevoit sa modifice. Iar acest M3 S54 E46 nu se abate de la regula, nicidecum.
Distribuie pe Facebook


Tunerul american HPF (HorsePowerFreaks) a realizat ca aceasta bestie are probleme de personalitate, asa ca a avut grijia sa ii aplice un tratament de reeducare, incat a stors nu mai putin de 902 CP. Cum? Simplu.

Elementele interne ale motorului au fost, in mare parte inlocuite. Pistoane forjate, bielele, pompa de benzina cu debit marit, injectoare RC Engineering 1200 CC si kit FJO de injectie cu metanol. S-a mai folosit o turbina Precision HPS76, toata herghelia creata fiind dresata de un sistem de management al motorului de la AEM.

Aerodinamica a fost, de asemenea, imbunatatita, elementele principale de caroserie fiind inlocuite cu unele din carbon. Jantele Enkreuz HS10 pe 19 completeaza perfect imaginea acestui M3.

Insa proprietarul nu s-a oprit aici, interiorul suferind deasemenea cateva modificari in favoarea confortului si a luxului. Pretul acestor modificari se ridica la peste 100,000 $.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze M3 E46, drogat de HPF
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 4 August 2009