Opel Astra H & Corsa D modificate de Rieger

Opel Astra H & Corsa D modificate de Rieger
Cand mai toata lumea pleaca sau este deja in vacanta, cei de la Rieger s-au pus pe modificat masini. Si da, masini, caci au modificat nu unul, ci doua modele: Opel Astra H si Corsa D. Poate ca germanii au venit mai devreme din concediu...
Distribuie pe Facebook

Sa revenim totusi la subiect, unde vom incepe cu modelul Opel Astra H. Pentru exterior, Rieger propune un nou body kit format dintr-un spoiler fata cu prize de aer de dimensiuni considerabile, un nou set de praguri laterale cu design atractiv si un spoiler spate ce se termina cu un difuzor agresiv. In plus, agresivitatea hatchback-ului este continuata si de evacuarea cu patru tobe de esapament, garda la sol mai mica cu 30 mm si jantele Brock B21 pe 19 inci. Alte modificari includ pleoape pentru faruri si, optional, LED-uri.

Al doilea proiect pregatit de catre compania germana are la baza Opel Corsa D. Asemeni fratelui sau mai mare, si modelul de clasa mica a primit un nou body kit, ce include in cazul de fata o prelungire pentru spoilerul fata, praguri laterale, spoiler spate cu difuzor inclus si evacuare dubla. Lista cu modificari se incheie cu suspensia coilover KW si noul set de jante Brock 17 RC ce masoara 19 inci.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Opel Astra H & Corsa D modificate de Rieger
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 August 2009