11.000 lire sterline pentru o Toyota AE86 cu motor V8. Merita sau nu?

11.000 lire sterline pentru o Toyota AE86 cu motor V8. Merita sau nu?
  • O Toyota Corolla AE86 din 1985 isi cauta un nou proprietar
  • Masina japoneza ascunde sub capota un motor V8 de 260 CP
  • Lista cu modificari continua cu alte numeroase surprize
Distribuie pe Facebook

Din Marea Britanie vine, probabil, cel mai interesant anunt auto al saptamanii: o Toyota Corolla AE 86 cu motor V8 este oferita la vanzare in schimbul unei sume de 11.000 de lire sterline.

Fan al driftului? Atunci ai nimerit exact in locul potrivit. O Toyota Corolla AE86 modificata special pentru mersul de-a latu' este acum disponibila la vanzare pe piata din Marea Britanie.

Exemplarul cu pricina poate fi insa folosit cu mare succes si in cadrul competitiilor de drag, motorul V8 de patru litri si 260 CP imprumutat cel mai probabil de la un Lexus GS400 imprimandu-i o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 3.5 secunde.

Toyota Corolla AE86 cu motor V8Toyota Corolla AE86 cu motor V8

Sau cel putin asta sustine anuntul de vanzare, prin intermediul caruia mai aflam ca din cadrul listei cu modificari operate nu lipseste nici o transmisie manuala cu cinci rapoarte apartinand familiei Toyota W58.

Gata sa te serveasca in schimbul unei sume de circa 11.000 de lire sterline, masina japoneza se poate lauda inclusiv cu o pereche de coilovere din gama Driftworks CS2, respectiv un sistem de franare cu discuri EBC.

Din punct de vedere estetic, a "noastra" Toyota Corolla AE86 se remarca in special prin capota din fibra de carbon a motorului. Cei mai atenti la detalii vor observa insa si aripile latite, care gazduiesc acum jante Volk de 14 inch.

In schimb, daca vine vorba de interior, volanul sport in trei spite, scaunul (soferului) de tip scoica si roll-cage-ul ce se intinde aproape de-a lungul si de-a latul intregului cockpit reprezinta atractiile principale.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Toyota Corolla AE86 cu motor V8
mai multe