A ajuns de rasul internetului dupa ce a montat jantele ASTEA pe un Bentley Bentayga

A ajuns de rasul internetului dupa ce a montat jantele ASTEA pe un Bentley Bentayga
  • Sunt denumite Swanga
  • Fac parte din cultura Slab, populara in Houston
Distribuie pe Facebook

Acest Bentley Bentayga a fost fotografiat in parcarea unui mall din Houston, Texas. Imaginea s-a viralizat rapid si toata vina o poarta jantele cu care a fost echipat SUV-ul britanic.

Bentley Bentayga este unul dintre cele mai luxoase SUV-uri pe care le poti cumpara in prezent. Daca nu te multumeste pachetul propus de britanici, poti oricand sa apelezi la tuneri pentru a-l mai ceva mai atractiv.

Nume precum Startech, Mansory, Wheelsandmore sau Lumma Design au dezvoltat pachete de tuning pentru Bentayga insa americanul care detine exemplarul din imagini a decis sa opteze pentru niciunul si sa ia problema in propriile maini.

Nu, nu si-a "impodobit" masina cu tot felul de spoilere si eleroane custom ci cu niste jante...neobisnuite, sa le spunem asa. Le poti vedea in imaginea de mai jos si, in caz ca nu stiai, se numesc Swanga si fac parte din cultura Slab.

Bentley Bentayga cu jante Swanga

Dar oare se preteaza SUV-ul britanic acestei culturi? Ei bine, te lasam pe tine sa decizi.

Cat despre motorizare, Bentayga poate fi comandat fie cu un motor W12 de 6.0 litri, twin-turbo, fie cu un V8 de 4.0 litri, twin-turbo. Gama mai include un propulsor V8 diesel dar si cu un sistem plug-in hybrid care include un V6 de 3.0 litri si un motor electric.

Cea mai puternica versiune este Bentayga Speed care dispune de 635 CP si 900 Nm.

Distribuie pe Facebook
mai multe